Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Joasiek mam to samo, z tym że mnie nie było 5 dni, czyli jeszcze więcej do nadrobienia. Po tych podróżach mała niespokojna, na szczęście zasypia, bo mam tony prania i torby po wszystkich kątach. Zrobiliśmy ponad 1500 km, odwiedziliśmy swoje stare kąty na zachodzie. W sobotę wybraliśmy się nad morze. Pogoda była boska, na plaży byliśmy 2h, bo słońce bardzo grzało i bałam się o małą. Wróciliśmy o 22.30 na szczęście przed korkami o których wspominała Tycia..Dziewczyny, ale naprodukowałyście przez te 4 dni!!! Nie wiem kiedy uda mi się to wszystko przeczytać![]()

z jednej strony ciągnie mnie do pracy a z drugiej to chce byc z małą. Szefostwo mi proponowało bym sobie wróciła jako pomoc i przychodziła jak chcę do pracy
i na jak długo chcę, wcześniej tez ustalałam sobie jak chodzę z siostrą bo razem pracowałyśmy i miałam tak dobrze że nawet sama sobie wypłatę sama liczyłam i brałam haha ;-) więc chyba pójdę dorobić do wychowawczego w jakieś dni
ale dopiero po wakacjach no i muszę zacząć małą odstawiać od piersi
no i moja mama będzie mieć operację więc muszę narazie zostać i jej pomóc aż dojdzie do siebie i bedzie mogła mi zostać z małą
a idzie dopiero we wrześniu. No i najważniejsze to musze się zapytac czy dostanę podwyżkę
bo jak nie bo nie wracam bo co mi po powrocie jak na bilety stracę połowę z tego co dorobię ;-)