Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny potrzebuję pomocy - nie umiem wstawić zdjęć na Allegro. Robię wszystko wg wskazówek a zdjęcia mi się nie chcą załadować choć nie przekraczają 200kB:-( Pokazuje mi się tylko ramka z czerwonym krzyżykiem zamias zdjęcia.
Kasiad: a jakie rozszerzenie mają Twoje zdjęcia? Możesz wstawić tylko gif, png lub jpg. Może Ty chcesz dodać bmp (bitmapę)? Ciężko powiedzieć co się dzieje... Mogłabyś wstawić na fotosiku przykładową fotkę której nie widzi Allegro, może wtedy będę mogła CI pomóc?
Co do powrotu do pracy to juz gdzies tu pisałam, że mnie kończy się macierzyński dzisiaj:-)Ale biore jeszcze cały urlop z tego roku i wracam 15 lipca. Już sie nie moge doczekać!!!Wiem, że będzie cięzko- i z przystosowaniem sie na nowo do pracy i przede wszystkim z tym, że będę zostawiać Tosię. Ale ja już wariuję w domu...Mam już dosyć!!!Chcę do ludzi!!!
kasiad, a wystawiłaś już tą swoją gondolę??ja właśnie wczoraj sprzedałam- za 335 zł. A wystawiłam licytację od 250 więc sie ucieszyłam, że aż tyle więcej dali.:-)
Kasiad: Zdjęcie faktycznie jest Ok, możliwe że to jakiś problem z Allegro, spróbuj może później. Rozumiem, że dodajesz zdjęcia przez ten panel poniżej? Czy podając linka do zdjęć na fotosiku?
Taki czerwony krzyżyk to w reguły wskazuje albo na to, że jest jakiś problem z serwerem i zdjęcia się nie załadowały, albo mają złe rozszerzenie.
Joasiek, dodaję przez ten panel. To już jest druga próba i drugi raz te zdjęcia się nie wyświetlają
No nic, dzięki za pomoc, jutro spróbuję raz jeszcze, a dziś już lecę do łóżka, bo oczy mi się zamykają. Dobranoc!