reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miałam się jeszcze zapytac was dziewczyny tych które dostały okres czy było normalnie jak prze porodem ? bo ja niby dostałam wczoraj jak byłam u teściowej haha ale z 2 kropelki i dziś z jedna i sama nie wiem czy jeszcze bedę mieć mocniej czy jak na pierwszy raz po porodzie to norma ?

U mnie było podobnie, dosłownie parę kropelek w ciągu 3 dni. A na drugi okres czekałam 44 dni:szok: i było jeszcze skąpiej. w sumie jeżeli chodzi o intensywność, to mogłoby tak pozostać do końca:-D, ale długość cyklu mogłaby się ustabilizować:tak:

reklama
Co do powrotu do pracy, mi zabrakło 4 dni do końca roku szkolnego. Napisałam już podanie o 2 dni opieki nad małą, a pozostałe 2, chyba na zwolnienie muszę pójść, bo co innego.
Bibinka moja księgowa zapytana o odbiór tych dni za ferie, stwierdziła, że się nie należą. Teraz mam mętlik w głowie, no chyba by mnie nie wprowadzała w błąd, chociaż kto to wie:sick:

Dziewczyny mam ogromny problem, bo ciagle wlącza mi sie jakiś "error microsoft"taka ramka i nie moge otwierac pewnych naszych wątków:angry:wkurza mnie to strasznie:angry:hmm nie wiem co robic, miała któras z was taki problem???prosze pomożcie!!!!

Agusiu życzę Ci wszystkiego co najlepsze, radości, szczęścia i pogody ducha:-)

Mój okres wczoraj był obfity w może 10 kropelek - i na tym się skończyło:-p Jak na pierwszy raz po porodzie to chyba całkiem nieźle;-)

Miśka 5 to ja juz nic nie rozumiem...mnie tak księgowa powiedziala,ale teraz jest na zwolnieniu i nic się nie dowiem,a moja dyrekcja jest taka,że jakby mogła to by i wakacje nam zabrała..,więc nie wiem co bedzie z tymi dwoma tygodniami.czekam na odpowiedź,ale doprosić sie nie mogę.ja w razie czego pojadę na zakończenie roku z małą i tyle.pokaże sie na 15 minut i wracam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry