reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad: Tak, na pewno można :tak:
Dawno niczego nie sprzedawałam, ale z tego co pamiętam to Allegro wyśle do Ciebie maila z przypomnieniem o płatnościach. Wydaje mi się, że takie podsumowanie płatności Użytkownika robią pod koniec miesiąca. W każdym razie - nie musisz się z tym spieszyć, spokojnie możesz poczekać aż przyjdzie ten mail :happy:

reklama
O ile pamietam,jelsi ta kwota nie przekracza bodajze 10 zl,to w ogole na razie nie musisz placic.Za wystawienie przedmiotu placi sie ,a potem jeszcze jest prowaizja od sprzedazy.Allegro na maila Cie poinformuje o kwocie platnosci na koniec miesiaca.Daja na to 15 dni,wiec na pewno zdarzysz:tak:.

Super Tycia. Moja znajoma kupiła na Allegro uzywany kojec, a jak skoczyła go używać to wystawiła go i dostała za niego dużo więcej niż sama za niego zapłaciła :tak: Ja sprzedaję coś poraz pierwszy, zobaczymy czy się uda.

Ja sprzedalam w sumie prawie 50 rzeczy.Sprzedawalam pojedynczo cala kolekcje z Teletubisiami i dlatego wyszlo sporo rzeczy.Teraz by sie te kasety przydaly...:tak:

Heh wlasnie sobie poczytalam troszke o naszym czekaniu na porod:-Daz mnie ciarki przeszly.....chociaz i troszke sie wzruszylam...fajnie bylo chodzic w ciazy:tak::-)

ja tez jak ostatnio weszlam na forum i zobaczylam ze jest juz luty 2008 to tak dziwnie mi sie na serduszku zrobilo ech fajnie bylo przez te 9 miesiecy pierwsze zdjecia maluszkow pierwsze wyczekiwane kopniaczki i i czekanie na pierwsze oznaki porodu :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry