reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Bodajze radni chca wprowadzic podatek od deszczowki w bydgoszczy.Chyba mialby zalezec od powierzchni dachu:-D.ludzie sie podobno buntuja,bo nie od nich zalezy czy deszcz pada czy nie:-D.A Ty nic nie wiesz?:-D

co do ciazy...wspominam ja z sentymentem...:tak:

bylam dzis na Uniwerku pierwszy raz po porodzie. i bylo bardzo milo, profesorowie przedluzyli mi terminy pisania prac....jedna powiedziala ze mam na to tyle czasu ile chce...ale mowiac to raczej mnie rozleniwia...:-p

Lailusia w ogole nie bala sie kolegow i kolezanek studentow, wrecz przeciwnie, im wiecej ich sie schodzilo, tym bardziej byla zadowolona....hi hi..chyba lubi byc w centrum uwagi, ciekawe po kim...;-):-p:happy:

ale wszyscy mowia ze ten semestr jeszcze trudniejszy niz poprzedni wiec nie wiem jak to bedzie po dziekance...juz o tym pisalam..no ale poki co wezme dziekanke jeszcze na jeden semestr a potem bede myslec...

Susumali na pewno dasz sobie radę jak wrócisz po dziekance:tak: A Lailusia już zadba o to, żeby Twoi znajomi ze studiów Ci w tym pomogli;-) W końcu robiła furorę dziś na uniwerku - dobrze wróży dla niej takie miejsce;-) A tym bardziej, że dobrze się tam czuła - miejmy nadzieję, że jej się nie zmieni;-)

reklama
Susumali - Dasz rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja urodziłam Konrada na 2 roku studiów PEDAGOGIKA RESOCJALIZACYJNA tuz przed sesja . Konradek urodził sie w piatek a ja juz w nastepny piatek miałam egzaminy:tak:Ze szwami na pewnej czesci ciała zdawałam egzamin na twardym krzesle :-D:sorry: to nie było miłe uczucie.
Nawet profesor zwrucił mi uwage zeby sie nie wiercic :angry: juz prawie mu odpowiedziałm ,ze moze sprobowalby sam sie nie wiercic ze szwami ,ale sie zamknełam:zawstydzona/y:
skonczyłam studia bez zadnej dziekanki (to nie jest zadna aluzja do kogokolwiek to jest mój zyciorys:-p:-p:-p:-p)Zdecydowałam ze chce zrobic mgr
w POMORSKIEJ AKADEMI PEDAGOGICZNEJ W SłUPSKU kier. PEDAGOGIKA
zeby tego było mało przed sama obrona zostałam sam z dzieckiem bo maz wyjechał na LITWE
i tez zdałam na 5
mało mi chyba było wrazen bo po studiach rozpoczełam staż w swietlicy socjoterapełtycznej i .............. studia podyplomowe SOCJOTERAPIE
zdecydowałam sie na nie z dnia na dzien
od 2lat nic nie robie i jest mi bardzo dziwnie ......lubiłam ten klimat studencki:tak::cool::nerd:
ale jeszcze nie powiedzałam stop mam zamiar zrobic cos z Zarzadzania Zasobami Ludzkimi tylko najpierw dokoncze prawo jazdy ktore przerwałm w czasie ciazy ze wzgledu na stan zdrowia
zostało mi 9 godzin do wyjezdzenia:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry