reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Heh dziewczyny ale macie pomysly:-D pewnie Lilkate sie dowie po fakcie:-p;-) a moze tak bedziemy opijac jej slub w sobote jeszcze .....panienski panienskim a weselicho:cool2:?? A co zrobic z mezem???Chyba go wygonie z corcia z domu;-):-D

reklama
Patch dziękujemy!!

Na wieczór panieński chętnie sie załapie, chyba,ze czas mi nie pozwoli...tylko jakieś winko muszę zakupić:-D A co do wesela, to ja w sobotę tez sie bawię na weselu i już Kasi mówiłam,ze za ich zdrówko i szczęście wypije!:tak::tak:

Ach, wdzięczny temat - wspomnienia z ciąży...zaskoczę was teraz...ja już bym chciała kolejne dziecię, nosić ten cud w sobie...w sumie jakby sie razem wychowywały to fajnie by było...ale bardziej w tym wypadku kieruje sie rozumem niż uczuciami...nie mam zamiaru z dwójka dzieci mieszkać w na 16m kw.Wiec jeszcze ze 4 latka poczekamy:tak:

Uściski dla Filipka!!!

ja nie wiem czy się załapię na panieński ,bo jadę dziś do rodziców,może pojedziemy na działkę,a tam komputera brak;).ale zdrówko na pewno wypiję!!!

co do ciąży,to ja czułam się w niej rewelacyjnie i bardzo mi się to podobało,ale z następnym pocekam parę latek.niczego nie da sie porównać z uczuciem,kiedy dzidzia kopie w brzuszku,prawda?

Buziaki dla Filipka!!!

Na imprezkę oczywiście wpadnę, najwyżej się trochę spóźnię, bo nie wiem, czy zdążę wrócić do domu na 20.

Byłam dziś w pracy i wypisałam wniosek o urlop wypoczynkowy, bo dziś kończy mi się macierzyński. Ale to zleciało.

Nic tego kopania nie zastapi to fakt:-D:tak:A wiecie co ja jakis czas temu kategorycznie mowilam NIE drugiej dzidzi ale teraz....:laugh2:to juz sama nie wiem....juz chyba zapomnialam ten caly porod;-):tak:Ale niestety tez trzeba czekac na cos swojego...znam ten bol mysia23:dry::-(

STO LAT DLA FILIPKA!!!!

reklama
Miałam się jeszcze zapytac was dziewczyny tych które dostały okres czy było normalnie jak prze porodem ?

U mnie była masakra, myślałam, że nigdy sie nie skończy!!
Przed ciążą każdy mój okres trwał 3 dni, a pierwszy po ciąży 7!! I następny też tyle. Właśnie rozpoczyna mi się trzeci... zobaczymy jak tym razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry