reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Fili rosnij duzy i zdrowiutki!:-):tak:

Mi macierzynski konczy sie rowno za miesiac,bo Kondizo jest rowno miesiac mlodszy od Oliwki:tak:.Kasiu,ja nie pamietam jak to sie zalatwia.Mozesz mi przypomniec.Musze zlozyc podanie do pracodawcy i tylko do niego?:sorry2:I co trzeba zlozyc podanie do Zusu jakies,zeby dostawac zasilek wychowawczy?:dry:
Nie pamietam ni w zab...:sorry2:

Tycia, narazie tylko załatwiłam urlop do połowy sierpnia. Wychowawczego jeszcze nie ruszyłam, a muszę, bo czas ucieka. Teraz muszę złożyć wniosek do Skarbówki o zaświadczenie o zarobkach moich i męża a jak je juz dostanę to będę rodzinne załatwiać przez zakład pracy a wychowaczy to chyba w Urzędzie Miejskim.

agusia9915 :-D :-D:-D:-D;-);-);-);-) może to wirus ja wczoraj też kiepsko się czułam albo okres nadchodzi:tak:

:-D Ale trzeba będzie sie umówić dziewczyny na kolejna ciąże w równym terminie ;-);-);-):-D:-D:-D

reklama
no to jesteśmy umówione:-);-).może tym razem sobie chłopczyka strzelimy?:-Dchociaż jakby była druga dziewczynka,to też dobrze:tak:

No właśnie teraz pora na chłopca :-D dziewczynka tez może być :tak: byle nie bliźniaki :szok: bo nie dam rady :no:

A dzisiaj tak żartowałam z moim Robertem że może jak skończy mi się urlop wychowawczy to drugie sobie zrobimy i w ciąży L4 i jak urodzę to na macierzyński i znowu wychowawczy i tak 6 lat mnie w pracy nie zobaczą :szok: hehe bo już jak urodziłam się pytali kiedy wrócę i pewnie by się załamali :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry