Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mogę jesć jajek w czystej postaci np. gotowanych,czy jajecznicy,ale jak się pojawia w niewielkiej ilosci w jakiejs potrawie,to jeszcze ujdzie.Po zjedzeniu jaj mały robi kupki ze śluzem,a raz,gdy zjadłam sałatkę z jajek,to pojawiły się niteczki krwi.Zapisywałam sobie co jadłam i ewidentnie jaja znalazły się na czarnej liście.Pediatra pociesza mnie,że Kuba z tego wyrośnie.Widać to na przykladzie bananow i soku winogronowego,mały był uczulony,ale teraz spożywam i nie ma żadnej niepokojącej reakcji.A Ty w ogóle masz potwierdzone że Twój synuś jest uczulony na jajka? Oliwka nie jest i nie odmawiam sobie jajek, zwłaszcza, że to jest wysokie źródło białka dla organizmu. Bo jeśli nie jest uczulony to bez sensu się pozbawiac tego białka.
DZIEKI WIELKIE MNIAMMM.....
....Laila caly dzien plakala
dopiero po spacerku sie uspokoila....a mnie wzielo na rozmyslania egzystencjalne i na pesymizm...jakos mi sie za Polska zatesknilo...w sumie pierwszy raz od paru dobrych lat.....kurcze Irtasia gdzie jestes?moglybysmy razem na Germanie narzekac....do tego obok mnie reader z tekstami Marxa i innych myslicieli...brrrr...komu sie chce Marxa w tych czasach czytac....
kurcze meza nie ma kto mi piwo kupi?
Chociaz w dalszym ciagu jest pod obserwacja lekarzy z Centrum Zdrowia Dziecka gdzie jeździmy na kosultacje.Tony antybiotyków w ciązy ochroniły małą przed wodogłowiem i rozszczepem kręgosłupa...ale ja mam jeszcze gorsze wyniki badan ... dopóki nie wylecze tego choróbska w 100% nie zdecyduje sie na dziecko-za duze ryzyko .
i przez ten czas poronila 2 razy własnie z powodu tej choroby. Dlatego własnie napisałam ,ze nie wiem czy bede mogła jeszcze miec...