nuśka 23
Mamy lutowe'07
O rany
jak czytam o tym masełku to az mnie skręca....nie wiem czy pamietacie ale Julka jakies 2 miesiace temu tez miala ciemieniuche....moja mama mowiła ze mam jej smarowac glowke maslem...i wiecie co myślalam ze sie porz.......
smrodek jak chol....głowe myłam jej chyba z 5 razy...i tak w nocy jeszcze czulam przy karmieniu...cos okropnego....ALE CO TRZEBA PRZYZNAC TO TO, ZE POMAGA

jak czytam o tym masełku to az mnie skręca....nie wiem czy pamietacie ale Julka jakies 2 miesiace temu tez miala ciemieniuche....moja mama mowiła ze mam jej smarowac glowke maslem...i wiecie co myślalam ze sie porz.......
smrodek jak chol....głowe myłam jej chyba z 5 razy...i tak w nocy jeszcze czulam przy karmieniu...cos okropnego....ALE CO TRZEBA PRZYZNAC TO TO, ZE POMAGA

:-
żądło zostalo w miejscu użądlenia.....ja w panike bo nie wiem czy moge karmic mala...boje sie co sie dzieje ,cala piers mi dretwiala....pojechalismy do mojej przychodni, lekarz na szczescie powiedzial ze moge karmic mala i ze to zejdzie....Jak bym nie wiedziala ze zejdzie

Dzisiaj czuję się troszkę lepiej, mam nadzieję, że w końcu rozejdzie się po kościach;-)