reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Również życzę wszystkiego najlepszego wszystkim małym solenizantom no i Madziu tobie ;-)

A ja dzisiaj załatwiłam sobie kasę za urlop wychowawczy w centrum pomocy rodzinie :tak: z tym że tylko na 3 miesiące bo na kase od września składa sie nowe wnioski w lipcu:sick: i byłam zła :wściekła/y: bo mam przyjechać po 1 lipca bo nie mają druków :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale najważniejsze że chociaż na 3 miesiące mam później jeszcze wniosek o marne rodzinne złożę ;-)

Gosia a starałas się o ten dodatek(1000) z tytułu urodzenia dziecka ?
Ja tez dzis zanosiłam te wszytskie dokumenty :/ do opieki społecznej.... tyle załatwiania, a marne grosze płacą. Ale lepsze to niz nic. Tylko moja szkoła będzie musiała troszke poczekać chyba az wróce do pracy:sick:

Wszytstkiego naj naj dla 5 miesięcznych naszych bobasów!!!!

Martula
a czym ty sie zajmujesz i z tego co wiem to chyba chcesz wrócic do pracy

reklama
Gosia a starałas się o ten dodatek(1000) z tytułu urodzenia dziecka ?
Ja tez dzis zanosiłam te wszytskie dokumenty :/ do opieki społecznej.... tyle załatwiania, a marne grosze płacą. Ale lepsze to niz nic. Tylko moja szkoła będzie musiała troszke poczekać chyba az wróce do pracy:sick:

Tak starałam się i dostałam jeden tysiąc ten co dostaje każda kobieta i drugi tysiąc ten dla kobiet o niskich zarobkach :tak:

Kasiad, jesli chodzi o to wychodzenie..to wydaje mi sie ze jak dziecko posiedzi w domku 3 tyg. to swiat sie nie zawali:-ptym bardziej ze byla werandowana < w moim przypadku> ale to tez moje tylko i wylacznie zdanie...i tez nie chodzi tu tylko o religie...tylko o to ze balabym sie chodzic po ulicy czy jezdzic autem z nie ochrzczonym dzieckiem...w kazdej chwili moglo by sie cos stac...
zreszta zaraz uslysze ze w domu tez...:-D:-D:-p

Nie no Nuśka, każdy ma prawo do własnego zdania i Ty też możesz Swoje wypowiedziec. Trzy tygodnie owszem może czekać zwłaszcza zimą. Ale jak ktoś przetrzymuje dziecko latem i to dłużej niż 3 tygodnie, to już jest przesada, sama przyznasz? Jak ktoś ma takie przekonania, to powinien poprostu chrzcić dziecko jak ma 2-3 tygodnie, żeby mu nie szkodzić.

Ja jeszcze nie załatwiłam sobie rodzinnego i dodatku do rodzinnego.
Ale obiecałam sobie, że do końca tego tygodnia pójdę so Skarbówki złożyć wniosek o zaświadczenie o zarobokach za 2005 i 2006 rok. Muszę się spieszyć, zwłaszcza, że chcę skorzystać jeszcze z miejskiego becikowego, a wniosek o nie mogę złożyć zanim Oli skończy 6 miesięcy.

Witam ponownie lutowe mamusie, nie pisze za czesto ale napewno to rozumiecie, calkowity brak czasu.
Moj maly smyk potrafi czasm niezle dopalic i jak juz pojdzie spac na noc ja tez padam i nie mam nawet czasu zasiasc za sterami.
Mimo wszystko czasami cos skrobne, przepraszam z gory za bledy ale sie spiesze.
No to naraski.
:rofl2:;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::-):tak::-):rofl2::-D:-D:-D:-D:-D
Super kochana!!!!!!!! WYWAL tu ile sie da!!!!! Tez bym tak zrobila i to czesto, ale boje sie ze to czyta ten na ktorego bym klęła!!! Wiec tu pisze pierdu pierdu, a czasem burzy sie we mnie ze az strach. Powstrzymuje się :wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:! Wiem ze przejdzie mi, wiec powstrzymuje sie, ale nieraz mam taka ochote ze az strach. GRATULUJE KOCHANA TEGO POSTU, WYRAZA MOJE UCZUCIA TEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak:;-)

Patri kochana! nie zapominaj ze mamy watek zamkniety i na nim mozemy do woli narzekac na co i kogo chcemy bez obawy ze przeczyta... (no chyba ze siedzi za Twoimi plecami)
Niech zyje wolnosc slowa i emocji!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry