reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Uuuuu.... ale tu nastroje mocno zaniżone :eek:

Muzyki to ja Wam swojej ulubionej nie zapodam, bo ostra muzyka nie jest dobra na kiepskie natroje, tzn nie dla wszystkich, ale nie będę ryzykować.

Nosy do góry, jutro będzie lepszy dzień, ten już się na szczęście kończy. Ja co prawda nie mam złego nastroju, ale Oliwa teraz mi tak marudzi, że już mnie głowa boli. Rzadko jej się zdarza, że nie może ze zmęczenia zasnąć, ale dziś się zdarzyło :baffled:

uuuuuuuuuuuuuuuu joasiek kiepsko, winko całe na wieczór proponuje
Agusia masz racje cos mi chyba maz roz.....ł
ide spac bo chyba za duzo wypiłam, buzaczi kochane!!!! Joasiek jutro ci cos napisze trzymaj sie kochana!!!;-)

Mojemu dziecku też się coś pomerdało. Wcześnie w dzień nie chciała spać a w nocy pięknie ciurkiem spała 12 godzin. A teraz na odwrót - w dzień usypiam ją bez problemu na 2 drzemki po 1,5 godziny, za to w nocy budzi nam się co 3 godziny... ani nie beczy, ani głodna nie jest, po prostu sobie pokrzykuje dopóki ktoś się nią nie zainteresuje.... nie kumam wogóle o co jej chodzi :baffled:

reklama
susu: wiem, wiem Kochana.... ale ja nie mam nic do ukrycia :rofl2:
Oliwieczka: słit drims bejbi ;-) a jutro napisz co Ci po głowie chodziło :tak:

Czuję że po tym winku to wytoczę najcięższe działo, bo kurna mater... ile mozna tolerować kłamstwo? Rok? Dwa? Ja już wyczerpałam limity................... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry