reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Kasiad bardzo polecam konto Komfort w ING Banku Slaskim.PLace 15 zl miesiecznie i mam przelewy przez internet za 0 zł ikorzystam za darmo ze wszystkich bankomatow(bez prowizji).Jestem mega zadowolona:tak:.Aby miec konto internetowe musisz miec Jave i reszte juz dosc latwo instalujesz:tak:.

Mieszkam w wieżowcu.Ale tu ludzie zachowują sie jakby mieszkali w akademiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Gdzieś jest impreza. Muzyka i głośne basy niosą sie po ścianach wszędzie. A teraz na dodatek ktoś inny zaczął walic, żeby tamtych uciszyc. Mam nadzieję, ze na wiosnę zaczniemy budowac dom, żebym tylko do tego czasu nie zwariowała.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Oj wiem coś o tym...sama mieszkam w bloku...wczoraj cały wieczór ktoś wiercił i walił młotkiem :wściekła/y: marzę o wyprowadzce..najlepszy byłby własny wolnostojący dom ;-)

Mieszkam w wieżowcu.Ale tu ludzie zachowują sie jakby mieszkali w akademiku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Gdzieś jest impreza. Muzyka i głośne basy niosą sie po ścianach wszędzie. A teraz na dodatek ktoś inny zaczął walic, żeby tamtych uciszyc. Mam nadzieję, ze na wiosnę zaczniemy budowac dom, żebym tylko do tego czasu nie zwariowała.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Oj współczuje szczerze tak jest własnie w blokach, mieszkalam to zdaje sobie sprawe, teraz mieszkam w pryw domku i jest lepiej lepiej lepiej :tak:

Myślałam, że w dalszym ciągu coś z BB, bo tu taka cisza, ale okazuje sie, ze żadna lutówka tu nie zagląda. A moje dzieci sie akurat pospały i mam trochę czasu.:baffled: No to w takim razie pozdrawiam Was

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry