agusia9915
Matka wariatka
i nie musisz miec konta i nie na ich konto wpłata?co to za bank?????
w WBK chyba 7 zł
w Banku Spółdzielczym 2,5 zł;-)mam bliżej niż na pocztę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nie musisz miec konta i nie na ich konto wpłata?co to za bank?????
w WBK chyba 7 zł
w Banku Spółdzielczym 2,5 zł;-)mam bliżej niż na pocztę![]()
.Aby miec konto internetowe musisz miec Jave i reszte juz dosc latwo instalujesz
.1500...........za szkołe kiedysAgusia, a jaką kwotę przelewałaś? Bo może to jest jakiś procent od kwotyJa mam na osiedlu Bank Śląski, w poniedziałek wdepnę zapytać.

. Gdzieś jest impreza. Muzyka i głośne basy niosą sie po ścianach wszędzie. A teraz na dodatek ktoś inny zaczął walic, żeby tamtych uciszyc. Mam nadzieję, ze na wiosnę zaczniemy budowac dom, żebym tylko do tego czasu nie zwariowała.

Mieszkam w wieżowcu.Ale tu ludzie zachowują sie jakby mieszkali w akademiku. Gdzieś jest impreza. Muzyka i głośne basy niosą sie po ścianach wszędzie. A teraz na dodatek ktoś inny zaczął walic, żeby tamtych uciszyc. Mam nadzieję, ze na wiosnę zaczniemy budowac dom, żebym tylko do tego czasu nie zwariowała.
![]()

moje tez taka cisza w domku ze sama sie chyba polozeMyślałam, że w dalszym ciągu coś z BB, bo tu taka cisza, ale okazuje sie, ze żadna lutówka tu nie zagląda. A moje dzieci sie akurat pospały i mam trochę czasu.No to w takim razie pozdrawiam Was