reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Susu cieszę się, że poprawiłam Ci nastrój :tak:

Zadzwoniłam do weta, naszemu piesowi nic nie powinno się stać po tej wybuchowej mieszance :-p
Co najwyżej Lolek będzie puszczał dziś w nocy smrodliwe bąki z bańkami mydlanymi :-p
Ech.. a mówi się, że beagle to łagodna i inteligentna rasa:sorry:

reklama
matylda :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Ale swoją drogą, to Wolf (nasz pies) ostatnio zjadł Stasiową kupkę z nocnika, wzięłam Stasia do pokoju, żeby Mu pieluszkę założyć i idę potem do łazienki a w nocniku puściusieńko i czyściusieńko!!! MASAKRA!!!!

matylda :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Ale swoją drogą, to Wolf (nasz pies) ostatnio zjadł Stasiową kupkę z nocnika, wzięłam Stasia do pokoju, żeby Mu pieluszkę założyć i idę potem do łazienki a w nocniku puściusieńko i czyściusieńko!!! MASAKRA!!!!

:-):-):-):-)Hehehe, następny koprofil :tak::-D:-D
Lolek właśnie próbuje władować się na kanapę, ale nie nieee... tę noc (i następne, będę twarda) spędzi na dywanie. To i tak zbyt eleganckie miejsce jak na jego ostatnie upodobania :-p

ja też sie witam :tak:ja własnie pzed chwila wstałam i choc spałam prawie 10 godzin to sie nie wyspałam:no::sorry2:
wiecie jaka ze mnie gapa zapomniałam o zaliczeniu ktore jutro mam i nic sie nie uczyłam :wściekła/y:dzisiaj bede siedzie nad książkami zobaczymy co w jeden dzien moj mózg jest wstanie pochlonąć :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry