Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co rozalka Zosia chodzi w kozakac po domuWitamy bibinka!
Dziewczyny,nie wiem czy juz to było,nie pamietam,ale czy wasze maluchy chodza w papciach?Ja Kubie zakładam na pół godzinki dziennie,bo skubaniec nawet butów nie chce założyć.Wszystko ściąga,więc go przyzwyczajam,by na wiosnę chciał załozyc.No i jak idziemy na gościnę,a wiem,że mają zimno od podłogi.![]()

....ale zdejmowanie cięzko mi idzie bo zosia płacze 
Wisnia,dostep do zamknietego maja tylko aktywne,zaufane forumowiczki.A Ciebie nie było bardzo długo...![]()

Bo też się zastanawiałam co jest, że nie mogę wejść
Pisałam kilkakrotnie i żadna z Was mi nie odpowiedziała. Przynajmniej teraz wiem kogo tyczy się wątek zamknięty

Wiśnia i bibinka witajcie no troche was nie było![]()

No własnie Kuba tez jakos pewniej stoi w bucikach.Musze mu kupić jakies paputki,bo te co ma jakies za sztywne są.Polecacie coś?Czy z materiału,czy ze skórki typu sandałki?Sama nie wiem.Od czasu do czasu bym mu zakładała.Julka tez nosi w domu paputki, na skarpetki mamy za zimno
ale nawet zauwazylam ze stopki lepiej stawia w bucikach....ma je usztywnione troszke...