reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
My też z mężem zapieraliśmy sie, ze szybko nie będzie dziecka kolejnego, ja w sumie po porodzie byłam wykończona, nie chciało mi sie kolejnej dzidzi...ale powiem wam, zę też coraz częściej zmyśle o rodzeństwie dla małego...mnie może i wygodniej z jednym, ale on sam..:baffled::baffled: Widzę jak moja młodsza siostra sie meczy, nie ma nikogo - tak jak ja z bratem byliśmy..i chyba nie chce by Fili tak miał...ale ja jestem tak wielka realistka, ze mój rozum i chłodna kalkulacja szybko sprowadza mnie na ziemie i wiem, że chyba nie czas ...:sorry2::sorry2: A tylu znajomych i rodziny biedzie miało dziedzie w 2008 roku - jedno bobo sie juz urodziło - 6 stycznia, teraz czekamy na drugie - termin na 17 stycznia...:-D

Wiśnia
w jakim wieku był Izunia jak zaszłaś w ciąże ?
Aaaa śliczna Pysia na avatarku...:tak::tak::-)

Izka miała dokładnie 2 lata i 2 miesiące jak zmajstrowaliśmy Pyśkę :tak:

Kupiliśmy dziś komplet wypoczynkowy (kolor trochę ciemniejszy w realu):

Przywiozą we wtorek lub w czwartek. Powierzchnia spania jest spora: 150 x 200 cm, a więc będzie nam w trójkę zdecydowanie wygodniej (do tej pory spaliśmy na łóżku 130 x 200 cm).

reklama
Witaj E-lona:tak:
Kasiad,jak Wy sie miesciliscie na 1,3 m?:szok:U nas przy 1,8 m jakos ciasno z kondziem w srodku.Jak bedziemy zmieniac,to zdecydowanie na taki sam rozmiar:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry