Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.mamusia z nimi spala ,a dzieciaki czesto podlaczaly sie w tym samym momencie.Fajny widok
.
ogladałamWczoraj o 0.15 na TVP2 byl film dokumentalny o karmieniu piersia.Wlasciwie to o odstawianiu.Pokazywali babke,ktora karmi swoja 8 letnia corke.Jedna babeczka odzwyczajała parke bliznaikow(2 lata 3 m).One ssaly nawet do 20 razy na dobe.mamusia z nimi spala ,a dzieciaki czesto podlaczaly sie w tym samym momencie.Fajny widok
.
Ja w sumie tez bym mogla karmic do 2 lat,ale boje sie,ze rozstanie bedzie ciezkie potem.Poza tym nie wiem czy Kondzio by chcial tyle ssac.
Przerazal mnie tylko widok 8-latki ciagnacej piers...i wcale nie była drobna...![]()

wiesz ,ze mozesz poprosic o zmiane nica na innego;-)

Oli jeszcze się nie wstała po nocy
, lubi spać długo, to fakt, ale tak długo to chyba jeszcze nigdy nie spała. Boję się, że nie wróży to niczego dobrego, bo tak długo spała, jak miała gorączkę. A mój mąż się właśnie rozłożył, coś grypopodobnego, a młoda śpi z nami w łóżku, a więc ma bezpośredni kontakt 
Dziś już zjadłam śniadanie, bo Oli jeszcze cały czas śpiWitam
Wy już kochane po kawie, a ja dopiero na śniadanko idę...bo mały zasnął i mogę spokojnie zjeśc