Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez i zastanawiam sie czy sobie nie zrobic trzeciejinformuje, że wypiłam już drugą kawę ;-)![]()

Kasiad też juz tak próbowałam, ale Filip myśli że to zabawa, wiekszość wyrzuca i sie śmieje...najlepiej idzie mu jedzenie suchego chleba, podkrada z grzejnika jak sie suszy i mymle...Dziś już zjadłam śniadanie, bo Oli jeszcze cały czas śpi
Ale normalnie to jemy razem, ja swoje i Oliwka swoje, ona na tyle długo je swoje śniadanie, że i ja mam czas spokojnie zjeść swoje. Oliwki krzesełko do karmienia przysuwam do stołu i ona wcina obserwując jak inni członkowie rodziny jedzą - ma przy okazji lekcję poglądową hehe. Obiadem i kaszką ją karmię jeszcze, ale śniadanie je zawsze sama, dostaje na swoim talerzu chleb pokrojony w kostkę i sama po niego sobie sięga.

No właśnie tak pomyślałam,boli jak cholera.Jak mąż wróci,to idę się zarejestrować na jutro rano.Rozalka, mój się zrobić zator od urazu, powinnaś się pokazać ginekologowi lub położnej.