reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

tylko w sumie nie trzeba być geniuszem, aby nie dać się namierzyć na allegro :-p

Rozumiem, że teraz Ty chciałaś się złośliwie odgryźć.
No cóż, jeśli poprawia Ci to nastrój to proszę bardzo..................

i to nie moja wina, że dałaś się namierzyć.....

aga-pg nie dałam.... używam tam nicka jaki się tu na forum NIGDY nie pojawił, linków do swoich aukcji też nie dawałam o ile pamiętam, więc ten "przypadek" musiał być jakiś wyjątkowy.

Ale KONIEC TEMATU już.... nie ma się o co wykłócać... miłego dnia :sorry2:

reklama
Dziewczyny przebywanie na tym forum zaczyna byc.....conajmniej nieprzyjemne....<zaraz ktoras napisze ze jak nie chce to nie musze tu bywac:-p:laugh2:>
zarty zartami ale kurcze coponiektore<?> robia sie tu zlosliwe:oo2::oo:

STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ma byc przyjemnosc a nie zlosliwosci:szok::rofl2:

aga-pg ja w tym nic zlego niewidze bo ja z kolezanka tez sobie zagladamy na ebay co ktora sobie kupila a co sprzedala i nierobimy z tego wielkie halo, dla mnie to normalka jak wycieranie kurzu:tak::-);-)

reklama
agusia9915 a nam się wydaje, ze on przestał rosnąć ostatnio... mniejszy to chyba nie.... nie wiem zresztą..
Ale to wszystko może być chwilowe, bo smarujemy go ostatnio maścią antybiotykowo-sterydową, która na pewno może tak działać, że wygląda na mniejszy albo jakby stanął w miejscu. Zobaczymy jak będzie po odstawieniu maści (tylko kiedy to będzie, skoro ona wcale nie chce działać :baffled:). Zresztą naczyniaki już tak mają, że jednego dnia są większe, innego mniejsze... strasznie ciężko ocenić ich wzrost i zanik jeśli jest tak powolny jak u Milenki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry