reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

jak trafiłyście na forum :confused: przyznać się ;-):-p

przez koleżankę z pracy, która jest tutaj na styczniówkach :-):-)
a tak wyglądał mój pierwszy post

Od jakiegoś czasu czytam różne wątki z forum i w końcu postanowiłam napisać swój pierwszy post. :tak:
Mam na imię Karolina, 28 lat, od 5ciu miesięcy szczęśliwa mama Lenki.:happy:
(po malutku będę się uczyć i może nawet nauczę się wklejać zdjęcia):-)

jeśli chodzi o chłopaka czy dziewczynkę to kiedyś koleżanka mi powiedziała "wiesz do Ciebie pasuje chłopak, ale ja wiem że będziesz miała dziewczynkę" :-D więc tak się nastawiłam :tak:

reklama
Gdzie sa wszystkie :confused:
Jakos malo Kasiad i ewamat:confused:
Ja przypominam, że mam remont kuchni i tylko mogę z doskoku coś napisać.
To dopiero początek, a już wiem, że remont z rocznym dzieckiem to nic przyjemnego :no:

A co do Twojego pytania Irtasia, to dziecko może dostać gorączki na tle emecjonalnym. Mój Damian np raz dostał z zazdrości!!! Miał wtedy może ze 4 lata i się strasznie popłakał, że Paulina dostała coś tam prezent od babci, a on nie (dostała wtedy coś o czym on sam marzył). Dostał gorączki 39 st, która spadła po 2 godzinach, jak się uspokoił i dał sobie wytumaczyć, że dziś jej święto i on na swoje też dostanie.
No, ale u Chrisa to trochę za często ta gorączka.

To miło, ze ktoś zauważył moją nieobecność. Chociaż to nie jest tak. Zawsze staram sie coś dopisać. ale ostatnio mam strasznie mało czasu z powodu powrotu do pracy, a Wy rozpisałyście sie jak mało kiedy. Nie udaje mi sie przeczytać wszystkich nowych postów, wiec tam gdzie trafię, tam coś dopiszę. Dobrze było siedzieć sobie z dzidzią w domku. Teraz po powrocie Maja mi się przyczepia jak broszka i dopiero jak pójdzie spać mogę luźniej odetchnąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry