Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Okropność... A jak teraz ten ząbek?? Dalej boli?? Ja na szczęście nie mam z zębami żadnych problemów, mimo, że wstyd się przyznać, ale u dentysty byłam jeszcze w liceum
Od tego czasu nic nie boli, to nie szłam, bo wiedziałam, że pewnie jak zajdę, to będę łazić i łazić, leczyć i leczyć, bo nie wierzę, że się nie psują... Narazie ani nie bolą, ani źle nie wyglądają:-)
ja jakis czas temu (przed ciaza) mialam nagle zapalenie okostnej i tez myslalam ze sie przekrece albo kogos ukatrupie...!!!Ale wszystko co zle przechodzi wiec mam nadzieje ze i u Ciebie juz lepiej!

Mam nadzieję że do tego czasu ząbek się porządnie zatruje i nie będzie tak bardzo bolało, bo to znieczulenie bezadrenalinowe to tak średnio skuteczne jest w takich przypadkach :-(
ale w tamtym roku miałam wątpliwą przyjemność przejść tygodniowe zapalenie zębodołu i to był najgorszy ból jakiego w życiu doświadczyłam... mam nadzieję że poród mniej boli ;-) 
koszmar. musze to napisac i miec z glowy ale jak zwykle pewnie zostanie odlozony do nocy przed terminem wygloszenia referatu:sick:przede mna leza materialy dotyczace: psychrometrow, higrografow,m ewaporometrow, lizymetrow itp.koszmar. :sick:
. Uchyl rąbka tajemnicy i zdradź, jakiej działki dotyczy ta terminologia, bo mnie to zaciekawiło, a kojarzy mi się po trochu z medycyną, archeologią i geologią