reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja tak teoretycznie mowie ze pobalowalabym cala nocke nawet, bo uwielbiam tanczyc i czasami sobie z mezem tanczymy w mieszkaniu ale z drugiej strony jak mi maz mowi wieczorowa pora: chodz, wyjdzmy gdzies, niekoniecznie potanczyc ale ot tak pospacerowac, isc do restauracji czy cos w tym rodzaju to odmawiam i mowie ze chyba sie starzeje...:szok:

Dzis jestem szczegolnie oklapnieta bo pierwszy dzien zajec na uniwerku i okazalo sie ze program jest tak napiety (nie same zajecia bo tych tylko?12 godzin w tygodniu) ale do streszczania, referowania, pisania, dyskutowania, pracy indywidualnej, w grupie malej, w grupie duzej, na platformie e-learningowej tyle ze nie wiem czy sobie poradze....:no: Poki co weszlam na nasze Baby Boom forum i tu sie wykazuje....:-D

reklama
;-) dobrze wiedziec dziewczynki. ciekawe jak by mnie stycznioweczki przyjely?? a tak wogole to z moim terminem calkiem mozliwe ze nie wytrzymam do lutego. moze juz do tego czasu dorobie sie laptopa to wam bede z porodowki pisac co i jak :-D

a tak wogole mialam dzis posprzatac mieszkanie bo moj ukochany w pracy,a potem na mecz to dzien wolny bym wykorzystala. i do tej pory nic nie zrobilam:baffled: musze sie zabrac bo wyjde na obiboka:zawstydzona/y:

Wiem co masz na mysli LIL KATE!:eek: U mnie od 2 dni czeka na mnie suszarka rzeczy do prasowania i choc prasowanie mnie uspokaja to stwierdzam ze aktualnie spokojna jestem i nie chce mi sie...Musze tez przygotowac referat na studia wiec moze dzis jeszcze troche poczytam do studiow a jutro z rana poprasuje...bo pewnie te trudne teksty mnie bardzo zdenerwuja....:baffled: :wściekła/y: :dry:

A ja chciałam zgłosić kolejnego chłopaka :laugh2:. Statystyka się poprawia :happy:. Byłam wczoraj na USG i nasz szkrab ma już 496 gram :szok:. Tak dużo jakoś mi się wydało jak na koniec 22 tygodnia, ale ginekolożka mówi, że norma :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry