reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ola SZymek tez bierze w tym udzial ale dla mnei to wielka sciema jak mozna w ciagu miesiaca miec ponad 5000 glosow chyba ze cale miasto glosuje na jedno dziecko pewnie mozna jakos to obejsc a ja obejde sie smakiem nagrody nawet pocieszenia
a to nasze foto Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl

Karola każdy możezagłosować raz dziennie ;-)

wrzuć sobie link do zdjęcia w podpis :-p:-)
Znowu zaglosowalam:tak: a zrob tak jak aga pisze:tak: to przynajmniej bede umiala glosowac codziennie:tak:

reklama
tylko dla mnie to totalna sciema na maxa wiecie ile tam glosow maja zdjecia az szok wkurza mnie takie cos na maxa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oszusci na typa

Aga wracaj na zakupy dla dzieciakow i wklejaj foty ciekawa jestem co kupiłas

karola-04 z tą ściemą masz racje. Temu zdjęciu co jest teraz liderem od wczoraj przybyło 10000 głosów. Normalnie i uczciwie to nie jest możliwie,
A kilka takich zdjęć już usunęli co oszukiwali.
A gdybym wiedziała, ze też bierzesz udział, to bym nie mieszała z moim zdjęciem. Nie chcę robić konkurencji tobie.

karola-04 z tą ściemą masz racje. Temu zdjęciu co jest teraz liderem od wczoraj przybyło 10000 głosów. Normalnie i uczciwie to nie jest możliwie,
A kilka takich zdjęć już usunęli co oszukiwali.
A gdybym wiedziała, ze też bierzesz udział, to bym nie mieszała z moim zdjęciem. Nie chcę robić konkurencji tobie.
Ola no cos ty niech laski glosuja moze tobie sie uda spoko

reklama
Milenka poszła spać, a ja nadrabiam zaległości w czytaniu. Ale naprodukowałyście! :eek:
Właśnie zaczynam 5-dniowy świąteczny weekend, JUUUUPI!!! :-D

Witaj olala :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry