reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wszystkich:-D Dzień u mnie zapowiada się jak każdy inny już mnie brzuch boli bo się zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i już śniadanie mam z głowy Obiadu nie gotuje bo mąż stwierdził ,ze sie przejadl i musi trochę odpocząć od ciężkostrawnego jedzenia :dry:a dla dzieci została pomidorowa z makaronem a świąt wcale nie odczułam że były:no:

reklama
Święta minęły,od rana sprzątam i takie tam zwykłe rzeczy...pranie,zmywanie,gotowanie,ach....
Słonko swieci,ale zimno chyba.
Za chwilkę na spacerek sie wybieram.
Mąż nadal na zwolnieniu,aktualnie siedzi w przychodni i czeka na chirurga.:-D
DOBREGO DZIONKA BABKI!:-D

Dzień dobry. Zbieram właśnie siły przy kawie, bo zaraz zabieram się za pranie i sprzątanie.
Trzeba też coś kupić na zupę, bo na drugie danie nikt po świętach nie ma jakoś ochoty.
Choć powiem szczerze, że wcale się nie objadłam, a na dodatek teraz mam w lodówce pustki, bo właściwie nic nie szykowałam na te święta, bo cały czas gościliśmy się u kogoś.

Witam poświątecznie :tak:

Objadłam się na święta, jak rzadko... nie wiem czy przytyłam, bo się nie ważyłam;-)
Byliśmy u moich rodziców i przywieźliśmy tyle wałówki poświątecznej, że chyba do końca tygodnia starczy:-)
Miłego dnia Mamusie:tak:

sprzatam w ogrodzie
gril sie własnie przepala.......... w sobote otwracie sezonu:-p
wrzos zakwit , zonkile i przebisniegi sliczne:tak::-)
juz sie nie moge doczekac ........lata

No właśnie, u nas właśnie pruszy śnieg :baffled:
Nie wyobrażam sobie siedzieć teraz w ogrodzie przy grillu :no:
No ale podobno niedługo ma się wyraźnie ocieplić, tak słyszałam, mniejmy nadzieję, że to prawda :tak:

reklama
No właśnie, u nas właśnie pruszy śnieg :baffled:
Nie wyobrażam sobie siedzieć teraz w ogrodzie przy grillu :no:
No ale podobno niedługo ma się wyraźnie ocieplić, tak słyszałam, mniejmy nadzieję, że to prawda :tak:
Ja tez mam taka nadzieje ze sie polepszy bo u nas wlasnie teraz przestalo pruszyc sniegiem ale naszczescie juz stopnialo to wszystko:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry