reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Kobitki potrzebuje waszej rady Mam ostatnio problemy z cerą twarzy Nad lewym okiem mam4 paskudne krosty i na brodzie mi wylazło i na policzku :szok:a w ogóle to policzki mam czerwone z popękanymi naczynkami .Ostatni niczym nie smaruje bo nie wiem czy pomoże czy nie .Myję się tylko przegotowaną wodą i taką pianka Eris na naczynka Ale najbardziej wkurzją mnie wypryski i w ogóle jakąs mam taką szarą cerę Wcześniej jak mialam jasne włosy to tego nie widziałam ale chciałam sobie poprawić nastrój i na świeta zmieniłam kolor i obcięlam na krótko ,Poratujcie jakąś radą :-( może znacie jakięś specyfiki Na oczyszczanie u kosmetyczki mnie nie stac ale jak chodze do szkoły rano i widzę mamuśki w pelnym makijażu to sie dołuję :zawstydzona/y:

Joasia a od jak dawna są te problemy?
Czy masz może cerę mieszaną? Niie zmieniłaś ostatnio czegoś w swojej diecie, np. więcej ostrych przypraw itd? Pijesz dużo wody mineralnej?
Może ta pianka Eris Ci nie służy i byłoby dobrze zmienić na inną... albo krem do twarzy, mnie czasem zapycha jak zaczynam eksperymentować z czymś nowym:tak:

Jakieś 5-6 lat Wody pijam niedużo 1,5l jak mi sie uda ,kawę tylko rano a tak to herbatę czerwoną i zieloną czarnej nie lubię ,piankę używam tylko już jakieś 2 miesiące jakby mi nie pasowała to swędziała by mnie buzia zawsze tak mam jak mi coś nie pasuje a krem mam z AVON-u z zieloną herbatą i liści oliwnych o właściwościach kojących odżywczych i ochronnych ale raczej rano sie nie smaruje tylko trochę na wieczór ,Przypraw ostrych nie używam bo wiem że nie są dobre dla naczynka .Może tak być ,ze mam cerę mieszaną ale nigdy nie byłam u profesjonalistki żeby określiła typ mojej cery może po 30 tak sie dzieje ?:baffled: może pogodzić sie z tym?:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry