Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakieś 5-6 lat Wody pijam niedużo 1,5l jak mi sie uda ,kawę tylko rano a tak to herbatę czerwoną i zieloną czarnej nie lubię ,piankę używam tylko już jakieś 2 miesiące jakby mi nie pasowała to swędziała by mnie buzia zawsze tak mam jak mi coś nie pasuje a krem mam z AVON-u z zieloną herbatą i liści oliwnych o właściwościach kojących odżywczych i ochronnych ale raczej rano sie nie smaruje tylko trochę na wieczór ,Przypraw ostrych nie używam bo wiem że nie są dobre dla naczynka .Może tak być ,ze mam cerę mieszaną ale nigdy nie byłam u profesjonalistki żeby określiła typ mojej cery może po 30 tak sie dzieje ?może pogodzić sie z tym?:-(

Może u Ciebie też się sprawdzi:-)Wiesz jak ciezko to sie zmywaloNie smaruje sie bo nie mam czasu a skóra jest ściągnięta przemywam tylko tonikiem a wody juz zaczełam pic więcej Irtasia Jaki nieżle wygląda i mam nadzieje ze sie zmylo to z buzi![]()

normalnie masakra
jakie oni farbki uzywaja to bym chciala wiedziec
dopiero po kremie przecieranym wacikiem troszke sie zmylo a tak to wygladala jak gornik