Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Irtasia, nie pustki, tylko zapraszamy na zamknięty na głosowanieCzesc kobitki
Ja dzis spiaca na maksa
Ale tu nadal pustki![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Irtasia, nie pustki, tylko zapraszamy na zamknięty na głosowanieCzesc kobitki
Ja dzis spiaca na maksa
Ale tu nadal pustki![]()

A nic specjalnego, krupnik gotuję. Dziś już muszę koniecznie iść do przedszkola zapisać Oliwkę, bo chyba od tygodnia się zbieram i zawsze mi coś wypada.No nie,a ja myślałam,że najwcześniej wstałam(o 6.00)ale mnie pobiłaś
A co dobrego masz na obiad?ja szukam pomysłu na dziś.
Miłego dnia babeczki 
Ja dzisiaj robie na obiadek gotowaną rybke i duszoną cukinie z bakłażanami, mniam.U nas świeci piękne słoneczko:-)
Piję sobie drugą kawkę, zrobiłam pranie, posprzątałam mieszkanie jak przykładna Pani Domu, teraz tylko trzeba wymyślić coś na obiad![]()
Ja dzisiaj robie na obiadek gotowaną rybke i duszoną cukinie z bakłażanami, mniam.

co za glosowanie cholipa ja jak zwykle nie mam klucza do zamknietego jak go zdobc i jak znalesc ten zamkniety??????????????????????????Irtasia, nie pustki, tylko zapraszamy na zamknięty na głosowanie![]()
Jak bedziesz miala dostep to bedziesz miala zamkniety watekco za glosowanie cholipa ja jak zwykle nie mam klucza do zamknietego jak go zdobc i jak znalesc ten zamkniety??????????????????????????

udzielaniem sie na BBa czym trzeba sobie na to zasłużyć???????zatanczyc na stole???ile wpisowe kosztuje wirtualnbe 2 zyle.;-)