Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po za tym mam lenia i nic mi się nie chce
Gabrysia nawet nie da mi popisać na GG Wojtka opętal szatan bo zachowuje się jak 3 -latek 

znowu nie napisal sprwdzianu z matmy ja już nie ma siły do niego 
a poza tym bez większych zmian Jestem dobrej myśli ,ze wszystko sie jakoś ułozywitam Was dziewczyny, ja ze styczniówek 2008, ale mm do Was pytanie: czy jak dostałyście okres pierwszy raz po ciąży to potem miałyście już regularne miesiączki od razu czy potem znowu cisza i dopiero po jakimś czasie następną??

Ja nie,na początku miałam nawet 2 miesięczne przerwy,z tym ,że karmiłam piersią,A wtedy wiadomo,że mogą być rozregulowane.witam Was dziewczyny, ja ze styczniówek 2008, ale mm do Was pytanie: czy jak dostałyście okres pierwszy raz po ciąży to potem miałyście już regularne miesiączki od razu czy potem znowu cisza i dopiero po jakimś czasie następną??

U nas też jakieś chmury na niebie.
Ale co tam na spacer sie wybiorę.
A bym zapomniała,mąż mi obiecał,że pojedziemy dziś oglądać sukienki na weselicho,oby nie padało.A pojedziemy pociągiem,bo mąż nadal nie może prowadzić samochodu.Będzie wycieczka.
zgadza sie
;-)