reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
U nas też jakieś chmury na niebie.:baffled:
Ale co tam na spacer sie wybiorę.:tak:
A bym zapomniała,mąż mi obiecał,że pojedziemy dziś oglądać sukienki na weselicho,oby nie padało.A pojedziemy pociągiem,bo mąż nadal nie może prowadzić samochodu.Będzie wycieczka.

witam Was dziewczyny, ja ze styczniówek 2008, ale mm do Was pytanie: czy jak dostałyście okres pierwszy raz po ciąży to potem miałyście już regularne miesiączki od razu czy potem znowu cisza i dopiero po jakimś czasie następną??

Cześć kobietki a u nas w Kielcach znowu zimno nawet wracałam sie po sweter jak zaprowadzałam Zuzię do szkoły :tak: po za tym mam lenia i nic mi się nie chce :no: Gabrysia nawet nie da mi popisać na GG Wojtka opętal szatan bo zachowuje się jak 3 -latek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu nie napisal sprwdzianu z matmy ja już nie ma siły do niego :szok::no: a poza tym bez większych zmian Jestem dobrej myśli ,ze wszystko sie jakoś ułozy

witam Was dziewczyny, ja ze styczniówek 2008, ale mm do Was pytanie: czy jak dostałyście okres pierwszy raz po ciąży to potem miałyście już regularne miesiączki od razu czy potem znowu cisza i dopiero po jakimś czasie następną??

ja mam regularne :tak:

Witam Dziewczyny....no i mam juz babcie w domu....to straszne co się dzieje z człowiekiek chorym :( sama tesciowa nie jest w stanie jej pilnować, więc jej pomagam ile mogę...zmykam i chyba nie bede często tu zaglądać z braku czasu, pozdrowionka z deszczowego Chrzanowa

Ja nie,na początku miałam nawet 2 miesięczne przerwy,z tym ,że karmiłam piersią,A wtedy wiadomo,że mogą być rozregulowane.:tak:

dziuba -ja miałam reguralnie ale nie kazdy tak ma
ja dostałam jak skonczyłam karmic a niektóe laski dostała jak karmia i moga nie byc regularnie...............Martynka juz taka duza a niedawan sie urodziła:szok:

reklama
U nas też jakieś chmury na niebie.:baffled:
Ale co tam na spacer sie wybiorę.:tak:
A bym zapomniała,mąż mi obiecał,że pojedziemy dziś oglądać sukienki na weselicho,oby nie padało.A pojedziemy pociągiem,bo mąż nadal nie może prowadzić samochodu.Będzie wycieczka.
:tak:zgadza sie
kupi mi tez jakas:-p;-):-D
ja wczoraj u nas na wiosce szukałam:-(:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry