reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was mieszka w pobliżu Ikei
lub wybiera się w najbliższych dniach do niej :confused:
Interesują mnie takie organizery do szuflady na sztućce z regulacją przegródek (takie, które można dowolnie przesuwać). Mam taką bardzo niską szufladę - szer 60 cm x głębokość 50 x wysokość 7 cm i nie wiem czy dopasuję do niej jakiś z tych ikeowskich wkładów, zwłaszcza mam obawy o wysokość szuflady, bo wynosi tylko 7 cm.
Może któraś z Was wie, czy dopaduję sobie coś, albo może któraś w Was będzie a Ikei i mogłaby mi to sprawdzić :confused: I przy okazji ile to kosztuje :sorry2:

witam Was dziewczyny, ja ze styczniówek 2008, ale mm do Was pytanie: czy jak dostałyście okres pierwszy raz po ciąży to potem miałyście już regularne miesiączki od razu czy potem znowu cisza i dopiero po jakimś czasie następną??

Ja mam bardzo nieregularne z tym ze nadal karmie. Przerwy wahaja sie od 2 miesiecy do 3 tygodni. Drugi okres dostalam po 2 miesiacach od pierwszego.

Kasiad a sprawdzałaś na stronie Ikea? tam powinny być dokładne wymiary :tak:
ja do Ikea mam troszkę daleko (zresztą jak wszędzie)...

Kasiad, ja mam blisko, ale w weekend są tam takie dzikie tłumy, że z dzieckiem się lepiej nie wybierać, a w ogóle nie lubię tam jeździć, bo to co mi sie podobało w katalogu na żywo wygląda dużo gorzej. Zrób tak jak ci radzi aga-pg, zajrzyj na stronę, będzie najszybciej:tak:
IKEA | Kuchnia | Kuchnie do zabudowy | Kuchnie wolnostojące

No niestety już wcześniej szukałam, nie ma w ogóle tych produktów w katalogu, a w Ikei są napewno, bo jak byłam jakiś czas temu w Poznaniu to były.
Chyba w takim razie się przejadę do Poznania. No chyba, że uda mi się znaleźć coś takiego u nas w Bydgoszczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry