reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Poznań - szaro, buro i ponuro.

Mam pytanie: czy wasze dzieciaczki jak chodzą to prosto stawiają nóżki? Bo Asia troche do środka. W grudniu byłam u ortopedy i powiedział, że to normalne, ale upłynęło kilka miesięcy od tamtego czasu i nadal tak chodzi. może troche lepiej ale jednak nadal nóżki do środka.

Poznań - szaro, buro i ponuro.

Mam pytanie: czy wasze dzieciaczki jak chodzą to prosto stawiają nóżki? Bo Asia troche do środka. W grudniu byłam u ortopedy i powiedział, że to normalne, ale upłynęło kilka miesięcy od tamtego czasu i nadal tak chodzi. może troche lepiej ale jednak nadal nóżki do środka.
Moja Jenni znowu stawia na zewnatrz i niby tez to jest normalne:tak:

W Kielcach wieje a jak jest to nie wiem bo nie byłam na dworze a widze ze drzewa bardzo gnie :szok: słonko też czasami sie pokazuje Dzieci dziś w chacie bo 6 klasy piszą jakieś testy :wściekła/y: Moja Gabrysia wczoraj zaczęła stawiać pierwsze nieśmiałe samodzielne kroki śmiesznie to wyglądało bo nie poddawała się tylko wstawała lądowanie na pupie i znowu na nogi i tak przez godzinę a nóżkę też stawia jedna bardziej do środka myślę ze jak zacznie dobrze chodzić to jej przejdzie Tak było ze starszymi dziećmi:tak: Poza tym nerwy mam okrutne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo szarpia się kłócą :angry::angry::angry::angry::angry: wolę jak jakiś czas spędzają w szkole Wojtek ma dużo zadane i znowu cały dzień odrabiania bo nie chce usiąść i zrobic od razu i mieć spokój :szok::szok:

reklama
Joanna73, nie jakieś testy tylko sprawdzian szóstoklasistów, czyli pierwszy poważny sprawdzian w życiu młodego człowieka:tak:Moje dziecię właśnie napisało i wróciło do domku:-), miejmy nadzieję, ze poszło dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry