rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zazdroszczę,u nas szaro-buro i mglisto.Witam
U nas piękne słoneczko :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę,u nas szaro-buro i mglisto.Witam
U nas piękne słoneczko :-)

Leje jak z cebra![]()
Moja Jenni znowu stawia na zewnatrz i niby tez to jest normalnePoznań - szaro, buro i ponuro.
Mam pytanie: czy wasze dzieciaczki jak chodzą to prosto stawiają nóżki? Bo Asia troche do środka. W grudniu byłam u ortopedy i powiedział, że to normalne, ale upłynęło kilka miesięcy od tamtego czasu i nadal tak chodzi. może troche lepiej ale jednak nadal nóżki do środka.

słonko też czasami sie pokazuje Dzieci dziś w chacie bo 6 klasy piszą jakieś testy
Moja Gabrysia wczoraj zaczęła stawiać pierwsze nieśmiałe samodzielne kroki śmiesznie to wyglądało bo nie poddawała się tylko wstawała lądowanie na pupie i znowu na nogi i tak przez godzinę a nóżkę też stawia jedna bardziej do środka myślę ze jak zacznie dobrze chodzić to jej przejdzie Tak było ze starszymi dziećmi
Poza tym nerwy mam okrutne

bo szarpia się kłócą 

wolę jak jakiś czas spędzają w szkole Wojtek ma dużo zadane i znowu cały dzień odrabiania bo nie chce usiąść i zrobic od razu i mieć spokój