reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-) w Kielcach pięknie dzień się zapowiada Ja wyspałam się dziś jak nigdy od momentu jak dzieci się urodziły ,a to tylko dlatego ,ze wczoraj zle sie czułam wzięłam tabletkę i już o 20.15 spałam A mąż oglądał horror Mgła na Dvd ja nawet nie słyszałam:szok: Miał w końcu kompa tylko dla siebie ;-) o 9 idę zaprowadzić Zuzię do szkoły mam zamiar wybrać się do biblioteki po nowe książki do czytania ale muszę poczekać jak Zuzia skończy zajęcia bo Zuzia też chciała książki pożyczyć Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cieszę się ,ze w końcu udało mi się pozbyć całego zmęczenia :-D

reklama
Czesc Kobitki:-)
U nas dzisiaj rowniez brzydko, zimno i chyba zaraz bedzie padac.....:wściekła/y:
Mala juz u babci na ''sluzbie''...a ja zaraz zmykam do pracy..nie chce mi sie starsznie...

Witam babeczki!!!!
Ja ledwo nadrabiam to co wy napiszecie w weekend, a ten niestety zazwyczaj bez kompa...
Trzy ostatnie dni bardzo intensywne, zakupy malarsko-dekoracyjne, wiec decyzje decyzje i jeszcze raz decyzje...do tego odwiedziny u małego Huberta, wiosnne porządki...i w sumie jestem zmęczona....

U nas od wielu dni ładna pogoda, dziś też pięknie i słonecznie, 13 stopni na termometrze....jak mąż wróci to zmykam myć okna o swojego domku...

A my oglądaliśmy sobie mebelki do łazienki,ale nic fajnego nie znalazłam.Mąż stwierdził,że pare desek,a ceny z kosmosu.Więc może będzie robił sam.:tak:

rozalka z meblami do łazienki to nie jest tak prosto...nasz rodzinny stolarz wyjaśnił mi na czym polega pic łazienkowych mebli i ich kosmicznej ceny....otóż robione są ze specjalnych płyt, do tego wielokrotnie oklejane i lakierowane aby wilgoć ich nie zniszczyła...niestety to kosztuje...z normalnych płyt szybko sie "rozklei"..ja właśnie zakupiłam jedną szafkę pod umywalkę (drogą niestety) a na ręczniki i inne drobiazgi robi mi nasz stolarz:tak::tak:

A ja sobie odpoczywam:-), Wiki śpi, Madzia się uczy, a mąż ogląda formułę:tak:

Kondzio spał,a ja tez oglądałam Formułe 1:-D.
ja też oglądałam....heheh

hmmm ciekawe ;-)

my w nastepny weekend wybieramy się do wrocławskiego zoo
:tak:

my byliśmy w czerwcu z zeszłym roku...w tym też sie wybieramy do wrocławskiego zoo, choć bliżej mamy łódzkiego, ale jakiś Wrocław bardziej lubię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry