reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wczoraj byliśmy na zakupach i zajechaliśmy do Ikei,Kubie podobała sie wycieczka,rozrabiał na całego.
Zaprzyjażniał sie też z małym Szymonkiem w jego wieku.Ten chłopczyk gonił go i chciał przytulać,a Kuba uciekał od niego.Zabawnie to wyglądało.

A my oglądaliśmy sobie mebelki do łazienki,ale nic fajnego nie znalazłam.Mąż stwierdził,że pare desek,a ceny z kosmosu.Więc może będzie robił sam.:tak:
Naszło mnie też na małe zmiany u Kuby w pokoiku(tzn. naszej też sypialni),na razie chce kupić nową narzutę,dywanik i firanki.(jak wyskrobie troche kaski):-D

reklama
Witam niedzielnie ;-)
ja za moment jadę na uczelnię a tam taaaaka mgła że szok... mam nadzieję że się na nic nie nadzieję... w dodatku spaliła się nam żarówka w autku i będę jechać jak jednooki Willy, fajowo... monsz miał jedną na zmianę, wsadził, włączył światła i też się spaliła :wściekła/y:

reklama
no jak blisko szok na dlugi weekend majowy chcemy jechac do meza siostry do Bremen i koniecznie isc wlsnie do zoo w Hamburgu i do oceanarium chyba hanover jak dobrze pamietam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry