reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ale sie wkurzylam sa jednak diabelce na swiecie wlasnie znajoma mowi mi ze moje wakacje beda do dupy znalazla opinie o biurze Wezyr ze tragizm

a ja na to ze wszedzie jest czarna owca i zazwyczaj pisza tylko ci co za duzo wymagali a chcieli dostac cos za minimum no ale tak czytalam i juz zglupialam

no i popsula mi humor :baffled::crazy:

ale sie wkurzylam sa jednak diabelce na swiecie wlasnie znajoma mowi mi ze moje wakacje beda do dupy znalazla opinie o biurze Wezyr ze tragizm

a ja na to ze wszedzie jest czarna owca i zazwyczaj pisza tylko ci co za duzo wymagali a chcieli dostac cos za minimum no ale tak czytalam i juz zglupialam

Jakbys tak miala sluchac wszystkich to bys do dupy pojechala bo kazdemu cos sie niepodoba :tak:

każde biuro pewnie ma niezadowolonego klienta:tak: bo wszystkim się nie dogodzi ;-)..........napewno będzie super :tak:

reklama
mmmmmmmmmmmmmmm tez bym zjadla:sorry2:

Irtasia.. Ty na tą kapustę to masz ochotę chyba już od kilku dni ;-):-p:rofl2:

Karola nie martw się o wakacje, zawsze znajdzie się jakaś niezadowolona maruda :-p

Piję sobie winko właśnie (kończę kolejne różowe) i chyba powoli wpadam w nałóg :sorry2::szok::zawstydzona/y::sorry2:
Chandra mnie jakaś dopadła dzisiaj.. dobrze, że szkło kontaktowe zaczęło się na TVN24 to się trochę pośmieję :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry