reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
u mnie jak zawsze w ciagu dnia mini mini lub dvd lilly pozniej tvn i teraz kuhnia tv

ale cisza o rany chyba ide sie wiec pakowac jutro wyjazd do rodzicow jak co weekend i szymonkowy basen sobota niedziela

I ja witam z rana. Dziś znowu chmury, taki zresztą ma być cały weekend. Szkoda, bo myślałam, że sobie dziecko nałapie świeżego powietrza na wsi na Zalewem Wiślanym, jak jutro pojedziemy, a tak będziemy musieli siedzieć pewnie w domku :-( No chyba, że nie będzie padać. Babcia Tomka mieszka w Suchaczu (pół godz od Elbląga samochodem). Domek ma nad samym zalewem, z jednej strony podwórka jest brama, z drugiej falochron. Lubię tam jeździć, ale jak można siedzieć na podwórku, bo w domu to nie za bardzo, to jest jednak typowa wieś a ja lubię wygody :-D

Cześć dziewczyny. A u nas jak dotąd piękne lato. Wczoraj po 17 było 22 stopnie w cieniu. Z mają do 19 na placu zabaw. Dzisiaj nie wiem jaka będzie pogoda, ale po południu i tak idziemy na basenik. zapraszam do słonecznego Krakowa. Uciekam do pracy. Pa.

Oj,to w Krakowie super mieliscie.U nas niezle bylo;-).
Konrad tak polubil spacery,brykanie po podworku,ze jak wchodzimy do domu,to jest histeria ogromna:szok:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry