reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ja jestem a WY?
MYSIA przesliczny avatar!!!!!!!!!!!!!!

ja tez jestem pod wrazeniem nowego avatarka mysiu:tak:

Mysia, fajny avatarek.:tak::tak::tak:

dzięki dziewczyny...:tak::tak:

Poza tym

WITAM !!

U nas pochmurno ale bardzo ciepło, 16stopni...nareszcie czuje sie wiosnę w powietrzu, a nie tylko w słońcu...

ja mam mimo to doła...znowu mała sprzeczka z mężem urosłą do awantury...ale wrzucam na luz...wieczorem idę z przyjacielem na basen i na pizze...jakoś sie zrelaksuje...młody lepiej, ale jutro basen dla maluszków....i nie pójdziemy:-(:-( szkoda

i ja witam!!!:-):-):-)
nareszcie mam chwilkę żeby posiedzieć przed kompem :tak::-)
pogoda nawet,nawet,w końcu deszcz przestał padać,a lało przez trzy dni:wściekła/y::wściekła/y:
moje dziecko trzy dni na dworze nie było,normalnie koszmar,ale dziś zaliczymy spacerek jak wstanie :-):tak::rofl2::happy:

u mnie pogoda londynska :crazy: mimo zmeczenia pisalam na innym watku o spaniu jestem zadowolona zaplacilam z wakacje i koniec jedziemy fakt zmienilam hotel azle firma zostala

zaraz sie koncze pakowac maly pewnie wstanie za pol godziny i smigamy do gdanska
ciekawe jaka pogoda na weekend bedzie

a u nas dopiero słonko wyszło,aż miło :-):-):-)
Maciuś na spacerze z tatą,a ja muszę zabrać się za sprzątanie :-(
a tak mi się nie chce:no::baffled::-(mam lenia wielkiego :zawstydzona/y::-(:baffled::crazy:

reklama
A ja dopiero usiadlam bo prawie cały dzień byłyśmy na dworze :tak: i porzuciłam sprzątanie może jutro rano się zbiorę W ogóle to nic mi się nie chce lubię jak cieplo bo bezkarnie wszystko zostawiam i łażę po dworze Gaba nie chce siedziec w wózku Od wtorku poszła na nogi i łaziłaby tylko Najgorsze ,ze nie ma gdzie jej puscic na trawkę bo wszędzie pieski pozostawialy pamiątki:szok::szok: idę bo zmordowana jestem wezmę prysznic i lulu Bawcie sie dobrze kobietki i milego wieczoru:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry