reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Tycia dzieki za zaproszenie do NK a co do H&M to ja tez zawsze widze mase dla dziewczynek a dla chlopakow wiecznie to samo wisi ale pewnie to dlatego bo ja zawsze to ogladam a dziewczynki sporadycznie

ale kupilam szymkowi krotkie spodenki i polo taki kompecik ze Snoopym pozniej powklejam wszystkie zalegle foty skoro lubicie ogladac

teraz jestem na etapie poszukiwania tablicy do powieszenia na scianie takiej aby mozna na niej malowac kreda i przyklejac magnesy jedna znalazlam na allegro 120x70 czy jakos tak 170zł ale musze w hurtowni zobaczyc moze taniej jest i zwiesze szymkowi bo juz mamy tyle magnesow ze nie ma gdzie tego trzymac a jedyne miejsce to pralka.

o rany ja tu o zakupach a to nei ten watek - cholipa sorry

mialam napisac tak:

SPOTKAL KATAR KAROLINE A PSIK :( chyba wczorajszy monciak mi zaszkodzil

teraz jestem na etapie poszukiwania tablicy do powieszenia na scianie takiej aby mozna na niej malowac kreda i przyklejac magnesy jedna znalazlam na allegro 120x70 czy jakos tak 170zł ale musze w hurtowni zobaczyc moze taniej jest i zwiesze szymkowi bo juz mamy tyle magnesow ze nie ma gdzie tego trzymac a jedyne miejsce to pralka.

o rany ja tu o zakupach a to nei ten watek - cholipa sorry

mialam napisac tak:

SPOTKAL KATAR KAROLINE A PSIK :( chyba wczorajszy monciak mi zaszkodzil

karola ja wysłałam do danonka kody kreskowe i dostałam tablice na magnesy...był taki konkurs...ale powiem ci, że Filip i tak woli j na podłodze, ani lodówka ani tablica mu nie pasują...a do malowania to mam taką fajną po siostrze, ale on nie ma jeszcze ochoty po niej mazać

ktoś ma ochotę na dobrą kawę? ;-)
ja...dziś mam właśnie ochotę na mocna i dobrą kawe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry