reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiu jeszcze raz wszystkiego naj!

Madziu, szczerze gratuluje! i zazdroszcze b nie watpliwa przyjemnosc jeszcze przede mna.

U nas sloneczko:tak: zaraz pedze do kosmetyczki troche sie pobyczyc.

reklama
A ja jutro wybieram sie do fryzjera,bo odrost straszny juz mam zresztą kolor praktycznie siezmył, takie nijaki, pozniej do solarium poprawić nastroj, oraz troszkę poszaleć w kosmetycznym, od tygodnia szukam rożu maybelline w kremie i nie mogę nigdzie kupić :wściekła/y: moze mi sie jutro uda:)

ale ci dobrze Oliweczka, ja jutro mam spotkanie w sprawie pracy i nawet nie mam z kim małej zostawić, bo mąż do piątku w delegacji:zawstydzona/y:W solarium nie byłam już z 2 lata, też by mi się dziś przydało na polepszenie nastroju:tak:

ale WAM fajnie! nowe fryzurki, kosmetyczki, solarium...wizytacja;-):-p
u mnie tylko deszcz, deszcz i deszcz...i na szczescie godzina bez deszczu kiedy wyszlam na zakupy i po recepte ktorej nie dostalam bo lekarz juz sobie do domu poszedl...a ze okazalo sie ze metro na tym przystanku sie nie zatrzymuje to musialam jak zwykle podreptac kilometry;-):tak:z dzieciem w nosidelku bo dzis wozek znowu byl beeeeee

ale WAM fajnie! nowe fryzurki, kosmetyczki, solarium...wizytacja;-):-p
u mnie tylko deszcz, deszcz i deszcz...i na szczescie godzina bez deszczu kiedy wyszlam na zakupy i po recepte ktorej nie dostalam bo lekarz juz sobie do domu poszedl...a ze okazalo sie ze metro na tym przystanku sie nie zatrzymuje to musialam jak zwykle podreptac kilometry;-):tak:z dzieciem w nosidelku bo dzis wozek znowu byl beeeeee

ale humorek masz chyba nie najgorszy?:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry