reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

U nas niestety też smutno,mąż pojechał na pogrzeb córeczki znajomej.Miała 15 lat i zatruła sie,bo piecyk gazowy był niesprawny.W sobotę kąpała sie w łazience,no i ojca zaniepokoił głosno grający magnetofon prze dłuższy czas.Jak sie włamał,to okazało sie ,że Agatka sie zatruła,próbowali ja reanimować,ale niestety....
Była śliczna,mądra i niesamowicie dobra (***)....
Rodzice wspaniali.
Przez tydzień sztucznie podtrzymywali ciałko Agatki,by móc znależć biorców wszystkich jej organów....
Trudny dzień....:no:
Człowiek ponownie zaczyna zastanawiać sie nad tym ,co ma i jak wiele...
o matko, rozalko, bardzo mi przykro (***)

reklama
U nas niestety też smutno,mąż pojechał na pogrzeb córeczki znajomej.Miała 15 lat i zatruła sie,bo piecyk gazowy był niesprawny.W sobotę kąpała sie w łazience,no i ojca zaniepokoił głosno grający magnetofon prze dłuższy czas.Jak sie włamał,to okazało sie ,że Agatka sie zatruła,próbowali ja reanimować,ale niestety....
Była śliczna,mądra i niesamowicie dobra (***)....
Rodzice wspaniali.
Przez tydzień sztucznie podtrzymywali ciałko Agatki,by móc znależć biorców wszystkich jej organów....
Trudny dzień....:no:
Człowiek ponownie zaczyna zastanawiać sie nad tym ,co ma i jak wiele...

straszna historia....:-( biedna dziewczyna:-(
tak latwo stracic bliskich - okropne to...

mój kolega tez kiedys omało się nie otruł w ten sposób,, na szcęscie jego brat zdążył go uratować w ostatniej chwili, bo ten był juz pod wodą w wannie:-(

Fotki domku, w srodku...z zewnątrz trzeba zrobić aktualne..hehe

To widok po wejściu, po lewo widoczny salon,na wprost schody i przejście do kotłowni...na prawej ścianie wejście do łazienki i do pokoju...

To widok z przeciwnego końca...widać wejście i po lewej wejście do pokoju i łazienki

Salon z widoku od wejścia, z boku widać wejscie do kuchni

salon z widokiem na kuchnie...:blink:

kawałek kuchni...

widok z salonu na wyjście i mały pokój

laziienka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry