reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
i ja tez zazdroszcze:tak: piekny domek :tak:ZAZDROSZCZE!! i jaki widok z okna:sorry2:

ja niestety nie bede budowac, za to wlasnie szukam gotowca do kupienia.

wymyslilam ze wezmiemy kredyt, a czesc raty bedziemy splacac za wynajem naszego M

tylko kiedy to sie uda:-(

a ja Was dopiero witam jakos dochodzę do siebie z Waszą pomoca czytałam wszystko ale nie mialam ochoty pisac dopiero teraz :tak: chcialabym Wam podziekować mysia susu madzi i wszystkim kobitkom nie wiem mam jezcze trochę dola ale nie tak jak wczesniej Przyjaciólka przywiozla mi stos książek bo jak dzwoniła to zauważyła ,ze ze mna nie w porządku przywiozla też ciacho i dobrą kawę pogadalyśmy trochę pomilczałyśmy wyplakalam jej sie w rękawek i troszku lzej

Mysiu, chata prezsliczna nawet teraz kiedy nie jest jescze wykonczona.......lazienka super...bardzo podobaja mi sie taka kolorystyka...tez chce lazienke w brazach.....tylko kiedy to bedzie...musze troszke poczekac......

Rozalka strasznie mi przykro....i smutnoo......:-(:-(

Mysia, ale szykują Ci się salony :szok: Piękne przestrzenie :tak:
Łazienka bardzo mi się podoba :tak:

Rozalka, przykro mi bardzo. U nas podobny smutny przypadek, dziś w drodze do szkoły zabił się kolega z technikum mojego Damiana, miał 19 lat, jechał ze starszym bratem, oboje zginęli :-( Nie znałam chłopaka, ale podobno dobry i mądry chłopak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry