reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Słonko świeci, ja sie nie wyspałam,Kuba dalej ma katar i go zatyka.:baffled:
Znowu czeka mnie sprzątanko i pranie.Bleeee....No ale cóż,zmykam zaraz do roboty..:tak:

Witam U mnie też już się pierze nockę maiałam z głowy bo Gabrysia budziła się co trochę nie wiem co jej było ale jakoś do wieczora muszę wytrzymać może uda mi sie uciąc drzemkę albo i nie Mam zamiar wybrać sie do miasta po książke i pogoda fajna słonko świeci także jakoś muszę się rozruszać MILEGO DNIA KOBITKI zajrzę wieczorkiem jak czas pozwoli:tak:

Czasu u mnie ostatnio jak na lekarstwo, muszę choć czytanie nadrobić... zaczęłam od tego wątku.
Kasiad
super rozwiązana kuchnia! Teraz na pewno będzie Ci się przyjemniej gotowało i wszystko pod ręką, WIELKIE UZNANIE DLA TWOJEGO MĘŻA! :tak::tak::tak:

Witam drogie panie!!!

Ja tylko na chwilke,
pogoda piękna, cieplutko, a ja padam ze zmęczenia,
wczorajsza wizyta u znajomych sie baaardzo przeciągnęła...a od 7:3 na nogach od nowa...Ale super było...

dzis znowu napięty grafik....malowanie schodów, ostateczne sprzątanie kuchni i łazienki...no chyba dam rade...:rofl2::-)

Kasiad fajna kuchnia ;-) super rozwiązania :tak::-) i maksymalnie zagospodarowana :tak:

Zgadzam sie w zupełności...bardzo fajnie Kasiad, Twój maż super zaradny!!!

To jak skończę u siebie sprzatac to Wam sie pochwale, jak chcecie...:-p;-)

witajcie!! super pogoda:-) dzionek piekny,a jutro wyruszamy z męzem na nasz weekend rocznicowy, więc trzymajcie kciuki, by pogoda piękna była, bym mogła na plazy poleżec i złapac troche słonka:-)

To jak skończę u siebie sprzatac to Wam sie pochwale, jak chcecie...:-p;-)

no jasne, ze chcemy:tak::-)

reklama
Hej kobitki, widzę, że dziś wszystkie zapracowane, ale i zadowolone ze słonecznej pogody:tak:U nas też pięknie, więc pewnie pół dnia na dworze spędzimy, trochę domek ogarniemy i zakupy wieczorem, bo pustki wszędzie. Mleczko Wiki na wykończeniu, kaszki też, no i nasza lodówka świeci pustkami:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry