reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Rozalka, czytalam ze takie rozlane plamy to rumien "jakis tam". Nie pamietam dokladnie nazwy - ale na pewno ta choroba nie jest grozna tylko zadko spotykana.

A poza tym witam Babencje !:tak::tak::tak::tak:
Dzieki,,to rzeczywiście wygląda jak
Poradnik dla rodziców,wszystko o ciąży,porodzie,połogu,karmieniu,macierzyństwie,noworodkach,niemowlętach,wychowaniu,dzieciach Mama i dziecko - Rumień zakaźny u dzieci
ale pójde do pediatry.

Kurcze ale trzydniówkę juz miał,a nie wiem,czy to nie to samo.

NO DOBRA ,sprawdziLam rumien nagły to trzydniówka, rumień zakazny o coś innego.
Dobra zmykam.

rozalka, współczuję Kubulinkowi tej wysypki, mam nadzieję, ze nie swędzi, teraz trudno zgadnąć na co to uczulenie, pisałaś że dorwał się do coli i ciasta czekoladowego, może to winowajcy

Kuba dostał plamy na całym ciele,nie kropki,plamy,rozlane,co to moze być?:szok:
Jeju,jestem przerażona...:szok:
Czekam na męża...
Mogło wyjśc po rybie z piątku...?
Z nosa leci mu ciurkiem...

A męża nie ma.
Dałam mu Diphergan.
Kurcze ,wiem,że to nie ten wątek.Ale o niczym innym nie moge myśleć.Dziwnie to wyglada.

pomyslałam sobie że mi tak uczulenie wychodziło mówli u mnie tak jak napisała Karolina rumień...:sorry2: mi wyszło ostatnio jak byłam chora ale niby może mi to wychodzić jak będe mieć stres albo mówili mi cos o zębach że czasem resztki pokarmu mogą to wywołać jesli się dobrze nie wymyje zakamarków ale co tak naprawde to wywołuje to nie wiem :no:

oby to nic groźnego:no: i nie rybka bo szkoda żeby nie mógł jej jeść

Ale dzień,zestresowałam sie stanem Kubusia.Plamy na całym ciele,temperatura normalna,katar zelżał,humor mu dopisuje,teraz spi słodko.
Jutro do pediatry.
Ale i tak będę czujnie spała przy nim,bo sie boje,by to nic groznego.
Aha,żadne leki antyhistaminowe nie działają.:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry