reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Kuba dostał plamy na całym ciele,nie kropki,plamy,rozlane,co to moze być?:szok:
Jeju,jestem przerażona...:szok:
Czekam na męża...
Mogło wyjśc po rybie z piątku...?
Z nosa leci mu ciurkiem...

A męża nie ma.
Dałam mu Diphergan.
Kurcze ,wiem,że to nie ten wątek.Ale o niczym innym nie moge myśleć.Dziwnie to wyglada.

Witam
Rozalka jak nie ma gorączki to pewnie uczulenie. Zwłaszcza, że jeszcze ten katar, no chyba, że mały jest zaziębiony :confused: Musielibyście Kubusia pokazać lekarzowi.

Witam
Rozalka jak nie ma gorączki to pewnie uczulenie. Zwłaszcza, że jeszcze ten katar, no chyba, że mały jest zaziębiony :confused: Musielibyście Kubusia pokazać lekarzowi.
Witam.
Na pewno pójde do lekarza.Mały nie ma gorączki.Może to jakichs wstrząs analiktyczny po tej rybie.Albo pyłki.Ale normalnie jak odra to wygląda,ale goraczki nie ma i broi na całego.Najgorzej za uszami,na szyi i nóżkach.:baffled:

witam i ja
ojej ROZALKA biedny KUBULINEK, chyba to uczulenie..ale ja sie nie znam dobrze, moze faktycznie lekarz powienien to obejrzec...

Kuba dostał plamy na całym ciele,nie kropki,plamy,rozlane,co to moze być?:szok:
Jeju,jestem przerażona...:szok:
Czekam na męża...
Mogło wyjśc po rybie z piątku...?
Z nosa leci mu ciurkiem...

A męża nie ma.
Dałam mu Diphergan.
Kurcze ,wiem,że to nie ten wątek.Ale o niczym innym nie moge myśleć.Dziwnie to wyglada.

Rozalka, czytalam ze takie rozlane plamy to rumien "jakis tam". Nie pamietam dokladnie nazwy - ale na pewno ta choroba nie jest grozna tylko zadko spotykana.

A poza tym witam Babencje !:tak::tak::tak::tak:

reklama
Oj biedny Kubulinek :-( niech to najlepiej lekarz zobaczy

Noc przerabana:baffled::wściekła/y: sasiedzi balowali w tym ogrodku do bialego rana ja usnelam kolo 3 a Jenni miala chyba z 20 pobudek:baffled::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry