• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

i ja się witam...kawka juz wpita, spacerek zaliczony. Zosia idzie spać a ja ide robić zupkę. Miego dnia zycze chociaz ja tu pewnie bede zagladać bo dzis nie planuje wyjazdów...zbiera sie chyba na deszcz

reklama
U nas też bez słońca, pijemy kawę i leniu****emy, planowaliśmy ZOO, ale pogoda niepewna, więc jeszcze nie wiem czy coś nam z tych planów wyjdzie

reklama
i bylismy dzis w manhatanie w gdansku na słynnym placu zabaw pietro 4 ;-) godzine zabawy i do domu ale szymek chyba jeszcze za malutki na cos takiego kulek to sie raczej bal bo nie mial sily w nich chodzic a usiedziec to nigdzie nie siedzi wiec smigalismy na niebieskiej slizgawce chyba 40 minut a pozniej raz rura razem z mama oczywiscie no i pchanie autek - ale i tak bylo fajnie :biggrin2:

nastepne starcie bedzie w krainie edwarda kolo ulicy Polanki

no i bylismy w parku oliwski i siedziala sobie na drzewie wiewiora i nic sie nia bala nawet pewnie by podeszla po orzecha bo byla na wyciagniecie reki wiec jutro idziemy z orzechami moze przyjdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry