reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
czesc!

oj Rozalka:-(, bedzie dobrze, czekamy na dobre wieści...może sie mylisz, oby.

witam mamuski
rozalka mysle o was ..daj znac jak bedziesz mogła

rozalka dobrze ze idziesz dolekarza!!! beddzie dobrze! glowa do gory !
KOCHANE MAMUSKI TO NASZE SWIETO NIE?
Dzięki,jesteście kochane.Nawet nie wiecie jak sie ciesze,że Jesteście i moge sie wyżalić.
Powiem szczerze,że przeraziło mnie to wszystko.Tym bardziej,e mąż wieczorem wyjeżdza.Siostra przyjdzie do mnie.

Czesc Matulki:-);-)

My juz po spacerku, po sprzataniu chatki i praniu, teraz chwilka relaksu.....

Rozalka nie wiem czy dalej juz napisalas co i jak ale czekam na wiesci co z KUbulkiem:-(

Witam i ja...

No cóż, pogoda nawet nawet, może spacer popołudniu zaliczę z Filipem...
Troche sie naczytałam, przez weekend napisałyście sporo..

A my po komunii...fajnie było..mąż może ze2 godzinki byl, resztę czasu sama spędziłam, no z kuzynka..bo jej maż też sie zabrał na mecz z moim..ale lepiej było bez niego...heheh

Filip spi, pranie sie robi, obiad zaraz dokończę..popołudnie znowu sama z dzieckiem...mąż jedzie na .....mecz...szczerze mówiąc mam dość, ale siedzę cicho i czekam na swoja kolej - tyle, ze do czasu..

Mam pytanko czy szczepionki przeciw ospie,rozyczce itp. sa szczepionkami zeby dzieci niechorowaly czy tez zeby lagodniej przechodzily te choroby??

Odpiszcze dziewczyny bo mnie ciekawi czy ja jestem w bledzie czy tez moja kolezanka ktora twierdzi ze szczepionki sa po to zeby dzieci slabiej przechodzily choroby

Irtasia nie mam 100% pewnosci dlatego nie odpisuje. Jedynie w przypadku ospy jestem pewna ,ze to szczepionka przeciw zachorowaniu, a nie łagodniejszemu przechodzeniu:tak:

Odpiszcze dziewczyny bo mnie ciekawi czy ja jestem w bledzie czy tez moja kolezanka ktora twierdzi ze szczepionki sa po to zeby dzieci slabiej przechodzily choroby
W sumie to nie wiem,ale znam wiele przypadków,że dziecko zachorowało pomimo szczepienia i rzeczywiście łagodnie przebiegała choroba.:tak:

reklama
Irtasia nie mam 100% pewnosci dlatego nie odpisuje. Jedynie w przypadku ospy jestem pewna ,ze to szczepionka przeciw zachorowaniu, a nie łagodniejszemu przechodzeniu:tak:
Nowlasnie najbardziej mi chodzi o ospe bo ona tak twierdzi bo jej dzieci byly szczepione a zachorowaly na ta ospe syn 3 lata corke 1 rok miala wtedy jak byli chorzy no i twierdzi ze lekarz i kolezanka jej powiedzieli ze te szczepionki sa tylko po to zeby dzieci latwiej przechodzili chorobe a mi sie to w glowie niemiesci:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry