agusia9915
Matka wariatka
witam mamuski
rozalka mysle o was ..daj znac jak bedziesz mogła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc!
oj Rozalka:-(, bedzie dobrze, czekamy na dobre wieści...może sie mylisz, oby.
witam mamuski
Dzięki,jesteście kochane.Nawet nie wiecie jak sie ciesze,że Jesteście i moge sie wyżalić.rozalka dobrze ze idziesz dolekarza!!! beddzie dobrze! glowa do gory !
KOCHANE MAMUSKI TO NASZE SWIETO NIE?
W sumie to nie wiem,ale znam wiele przypadków,że dziecko zachorowało pomimo szczepienia i rzeczywiście łagodnie przebiegała choroba.Odpiszcze dziewczyny bo mnie ciekawi czy ja jestem w bledzie czy tez moja kolezanka ktora twierdzi ze szczepionki sa po to zeby dzieci slabiej przechodzily choroby

Nowlasnie najbardziej mi chodzi o ospe bo ona tak twierdzi bo jej dzieci byly szczepione a zachorowaly na ta ospe syn 3 lata corke 1 rok miala wtedy jak byli chorzy no i twierdzi ze lekarz i kolezanka jej powiedzieli ze te szczepionki sa tylko po to zeby dzieci latwiej przechodzili chorobe a mi sie to w glowie niemiesciIrtasia nie mam 100% pewnosci dlatego nie odpisuje. Jedynie w przypadku ospy jestem pewna ,ze to szczepionka przeciw zachorowaniu, a nie łagodniejszemu przechodzeniu![]()