Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pogoda śliczna, nareszcie....po całym tygodniu pluchy i zimna wreszcie 22 stopnie i słonko.......wow....
Agusia mąż mnie zawodzi...ale już mi sie pisać o nim nie chce...
Znowu od rana sama, zmywarka juz chodzi, pralka znowu pierze, podłogi posprzątane (nie wiem skąd tyle brudu non stop)...dziecię sie zajęło chwilkę sobą...muszę iść do mamy po praskę do ziemniaków, bo obiadu nie będzie inaczej :-):-)
Moze dzisiaj troszke nadrobie zaleglosci.....bo ostatnio nie mam na nic czasu, ach jakos sie z niczym wyrobic nie moge a co dopiero do Was tu zajrzec....hihi...nawet jak usiade wlacze BB to zaraz mam cos innego do roboty i konczy sie na jednym lub dwoch postach
U nas też juz grzeje, ale jakoś mnie nie korci wyjść na dwór...
po pierwsze te pyłki zasr.......
do tego wczoraj sie troche podwórko równałam i mało co oka nie wybiłam drutem z ogrodzenia... i mnie boli teraz
Poza tym mam jakiś podły nastrój...z mężem sie średnio układa, jakoś tracę siły na walkę z nim
Hejka dziewczyny :-) ależ dziś pieknie u nas, słonecznie i ciepluchno :-)
ja ostatni dzień w pracy, rodzice jada w nocy do Grecji na wakacje a ja z Hubkiem zostaje w domciu ależ sie soba nacieszymy:-) pewnie rzadziej bedę na BB teraz, no ale postaram sie chociaż czasem zaglądać