reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobrywieczorek :)
Własnie zaliczam odpoczynek po 12-stu godzinach pakowania, nie wiem jak to mozliwe, że tyle to trwa :///
Myślę że jeszcze jakieś 3-4 godziny i wszystko będzie zrobione. Jutro własciwie cały dzień poza domem, bo masa spraw do załatwienia.
I jutro zdaję modem, więc jestem tu dzisiaj ostatni raz pisząc z Krakowa ;) kiedy będzie pierwszy raz w Tychach nie wiem... ale mam nadzieję, że niedługo :)
Buuuuuuuu bedziemy tesknic:-(

reklama
oj jak ci współczuje i sobie również;-)skąd oni mają tyle energii:szok:ja położyłam własnie Weronisię spać więc chwile spokoju mam bo osobno jak są to są grzeczni a jak razem to dwa małe rozbójniki:sorry2:
Hihihi ja tez wlasnie polozylam Jenni a Chrisa poslalam bajki ogladac a ja w tym czasie sprzatam i siedze w przerwach na BB:-)

Dobrywieczorek :)
Własnie zaliczam odpoczynek po 12-stu godzinach pakowania, nie wiem jak to mozliwe, że tyle to trwa :///
Myślę że jeszcze jakieś 3-4 godziny i wszystko będzie zrobione. Jutro własciwie cały dzień poza domem, bo masa spraw do załatwienia.
I jutro zdaję modem, więc jestem tu dzisiaj ostatni raz pisząc z Krakowa ;) kiedy będzie pierwszy raz w Tychach nie wiem... ale mam nadzieję, że niedługo :)

Buuuuuuuu bedziemy tesknic:-(
:tak:

:-(to czekamy na pierwszy post z Tych :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry