reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej mąz mnie wkurzył i zepsul cały mój plan:-(

szykujecie jakieś niespodzianki na DZIEN DZIECKA?...bo ja nie mam prezentu ...i juz nie zdąze nigdzie kupić :(( co tu zrobić??:-(

myślę Oliwieczka że Zosieńce wystarczą buziaki i zabawa z mamą:tak: więc się nie martw;-)

nie prezenty się liczą a i takie dzieci to jeszcze nie mają świadomości dnia dziecka ;-)

my idziemy w dzień dziecka na spacer bo R... w końcu ma mieć wolną niedzielę:tak: i razem spędzimy troszkę czasu :tak:

reklama
myślę Oliwieczka że Zosieńce wystarczą buziaki i zabawa z mamą:tak: więc się nie martw;-)

nie prezenty się liczą a i takie dzieci to jeszcze nie mają świadomości dnia dziecka ;-)

my idziemy w dzień dziecka na spacer bo R... w końcu ma mieć wolną niedzielę:tak: i razem spędzimy troszkę czasu :tak:

ja właśnie chciałam małą wycieczkę w niedziele zrobić, ale Tomo cały tydzień znika, w niedziele tez podobno jest zajęty...bo mecz i coś tam jeszcze :zawstydzona/y::wściekła/y::angry:

ja właśnie chciałam małą wycieczkę w niedziele zrobić, ale Tomo cały tydzień znika, w niedziele tez podobno jest zajęty...bo mecz i coś tam jeszcze :zawstydzona/y::wściekła/y::angry:

masakra z tymi chłopamai czasami :wściekła/y:
ja tez miałam plany...o prezencie tak jak ty Mysia trułam od tygodnia...i nic.

Gosia ma racje...buziaki i zabawa wystarczy...

NIE NAWIDZE MIESZKAC NA WSIII!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja dopiero usiadłam.Pomimo zmęczenia normalnie chodze i sprzątam jak wariatka.Jakby ktos mi adrenaline wstrzyknoł.Teraz zjadam obiadek sobie,bo po południu z siostra do fryzjera,coby jej slubna fryzurke doradzić.:tak:

Ja tez lubie wies,tylko mam za duzo sasiadow naokolo:////.Mamy narozna działke i wszystko widac cos sie u nas dzieje,bo mamy płot z kontownika....Jedna sasiadka,to bezczelnie wychodzi na balkon,jak tylko cos sie dzieje u mnie na działce.A jak wracam z zakupow,to juz zawsze sie gapi ...:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry