reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam babeczki...

U nas cieplutko, gorąca wręcz, ja uwielbiam takie pogody...no chyba, że muszę podróżować w aucie bez klimy..:baffled::baffled::baffled:

Czytam was od wczoraj...dopiero skończyłam nadrabiać...:blink::blink:

Filip właśnie pojechał do teściowej, ale najpierw zdjęcie do dowodu ma mieć zrobione,my jedziemy do WKU wbić Tomkowi rezerwę, bo jeszcze nie wbił..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witaj Joasiek... na nowym miejscu, ale i pełna nadziei na nowe zycie :tak::tak:

Rozalka masz ślicznego Kubulka w podpisie...

Ale jestem wkur..... wczoraj dzwonilam do weterynarza i mi gadal zeby do dzisiaj poczekac a dzis mi powiedzial ze jak sama sie nie okocila i temp. caly czas jest od wczoraj 37,6 to sie sama nie okoci i ze male juz chyba niezyja bo sie podusily a ja tez juz nie czuje ruchow mlodych buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

reklama
Ale jestem wkur..... wczoraj dzwonilam do weterynarza i mi gadal zeby do dzisiaj poczekac a dzis mi powiedzial ze jak sama sie nie okocila i temp. caly czas jest od wczoraj 37,6 to sie sama nie okoci i ze male juz chyba niezyja bo sie podusily a ja tez juz nie czuje ruchow mlodych buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

o rany...:wściekła/y::-(:wściekła/y::-(:-(:-(:-( irtasia, jak to.....?? a ja czekam nadal na fotki maluszków...musi byc dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry