reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Nie mam na razie czasu na poczytanie innych wątków, i tylko kilka "przeleciałam" pobieżnie. Nie dość że czasu mało, to średnie warunki ku temu :/ Dzisiaj cały dzień biegałam za sprawami meldunkowymi, nfz, mała u mojej mamy, mam już serdecznie dosyć wożenia tych wszystkich toreb, wózków tam i nazad... i nie mogę sie doczekać w weekendu, w weekend jedziemy we trójeczkę na działkę :) :) :)

reklama
WITAM SłONKO śWIECI Wojtek wybiera siez klasą n wycieczke do gospodarstwa Stokrotka Zuzia była na wycieczce wczoraj w Kranowie a ja coś muszę wymyślic na obiad:tak::-) miłego dnie kobietki

Witam!
Dziś pięknie i cudnie na dworze.Kuba rozrabia,mąż w pracy,a ja cóż....sprzątanie jak zwykle rano.:-D
Dopijam kawke i mykam.Dziś poszukiwania butów dla mnie ciąg dalszy,a po południu na urodzinki do męza chrześniaczki.Nie chce mi sie tak w tygodniu,ale dziecko czeka.Więc pójdziemy,niech sie mała cieszy,to jej dzień w końcu.:tak:Troche sie boje bo psa mają,a mam podejrzenie,że pies Kube też uczula.Jak wróci z katarem,będę pewna.:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry