reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
o rany...:wściekła/y::-(:wściekła/y::-(:-(:-(:-( irtasia, jak to.....?? a ja czekam nadal na fotki maluszków...musi byc dobrze

Ojej, Irtasia, i co teraz :-(
Do weterynarza chyba szybko musisz jechać :confused:

tylko spokój może nas dzisiaj uratować.... :dry:

jest strasznie gorąco i duszno...
Antek przed chwilą zasnął.... "obiad" się gotuje ;-)

ojej Irtasia :-( daj szybko znać co z kotkami....
Kotki zyja ufffffffff tylko ja juz sama nic niewiem bo znajomi mi z kotem byli i to co chcialam wiedziec to niewiem bo ta slimta mi podloge od wczoraj a znajomy nawet im tego niepowiedzial :baffled: po 17 bede wiedziec wiecej bo se tam musze zadzwonic

IRTASIA musi byc dobrze! Trzymamy kciuki za kociaczki i ich mamusie!!!

a ja nie narzekam na pogode, uwielbiam upaly...:tak::tak:zwlaszcza jak tak jak dzis wieje wiatr...ech lato..lato...ale i tak humor mam sredni ale to inna bajka:baffled:

witamy JOASIEK!!!

Maz zadzwonil tam o 17 i jak powiedzial o krwi to kazali ponownie przyjechac:baffled: pokazal przescieradlo ktore zafifrala i ja zostawili w szpitalu bo i temperatura ciala jej sie dzwigla i to znaczy ze nie bedzie chciala sie kocic buuuuuuuu:-(
Jutro trzeba kolo 10 zadzwonic chyba ze cos bedzie to oni zadzwonia:tak:
Ciekawe ile mnie bedzie taka przyjemnosc kosztowala:szok: Juz sie normalnie boje:baffled:

Czy ktos mi wyjasni te wyniku z tomografu ktorych nierozumie sa to wyniki corki mojej siostry
-nieco rozmyte granice kosci sklepienia czaszki
-hypoplazja prawej zatoki czolowej

Czy ktos mi wyjasni te wyniku z tomografu ktorych nierozumie sa to wyniki corki mojej siostry
-nieco rozmyte granice kosci sklepienia czaszki
-hypoplazja prawej zatoki czolowej
To pierwsze to niewiem, ale hypoplazja zatoki czołowej to jest mniejsza objętość jamy tej zatoki (wada rozwojowa), w sumie o niczym nie świadczy, poprostu w życiu płodowym jedna zatoka wytworzyła się mniejsza. Ja mam dokładnie tę przypadłość, tylko zatoki lewej, nie mam żadnych niegatywnych objawów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry