reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miśka jest jest choc ja wcale jakas mega opalona to nie jestem nie bylo czasu na lezenie zreszta ja tego nie lubie ale sie naplywalam super

no i turcja mega kraj ----- podrobek ha ha ha kupilam kilka rzeczy dla szpanu a co tam spodnie disla dolce gabane versace la martina ha ha ha :-D:-D:-D

a dla dzieci jest wszystko jesli chodzi o ubrania nprawde bylam w szoku :szok: tylko jakosc sredniawa bym powiedziala jak to podroby

reklama
Hej dziewczyny!
Ja rowniez zycze udanego dnia:tak:.
Nareszcie mam zasilacz od laptopa i łatwiej bedzie mi zajrzec choc na chwilke.Rano nie mam ochoty oczu otwierac,bo naokolo pełno pudełek,ciasno i tyyyyyle pracy:baffled:.
Nie widac konca remontu,mam wrazenie,ze Jacek jakos wolno to robi wszystko:baffled:.Trzy dni sie meczy i moze dzis dopiero bedzie malował.
Wsawac musze przed 7,chodze pozno spac,nie mam siły!!!!!!!!!!!:angry:;-)
I jeszcze pogoda fatalna:dry:,weekend ma byc zimny:dry:

Witam dzieciaki już w szkole a ja trochę korzystam i zaglądam do Was Wczoraj byłam na imprezie zorganizowanej przez Instytut Pampers Fajnie było i ciekawych rzeczy sie dowiedziałam A wydawałoby sie że wszystko już wiem Gabi szalala w baseniku z piłkami i nie mogłam jej wyciągnąć a potem szybko do domu bo zaczęła strasznie krzyczeć i nie chciała siedzieć w wóżku Wkurzyłam sie na maksa ale starałam stłumic gniew Czasmi już mnie to wkurza że nie mogę na nikogo liczyć i zastanawiam się ile jeszcze wytrzymam Wojtek ma przeczytac lekturę i nie chce wogóle Zuzia wyrosla zwiększości rzeczy i po trochu kupuję bo dostaliśmy pomoc na ten cel z MOPS NIe chce żeby odstawała od inych dzieci Z mężem też nie bardzo sie dogadujemy ma pretensje nie wiadomo to kogo że mial 3 tygodnie urlopu iwogóle nic dla siebie nie zrobil Ja mu tylko powiedziałam ze w takim razie powinien być sam a nie zakładać rodzinę Nie wiem może p o40 u facetów tak jest No już nie narzekam Miłego dnie KObietki :-)

Witam :-) juz jestem troszke w lepszym nastroju :tak: ale wczoraj to myslalam wieczorem za zawalu dostane tak mnie strasznie w klatce cislo i serce dziwnie walilo i duszno mi bylo :dry:

reklama
i ja sie witam

Tycia gratulacje dla Bartusia....super masz syna...

u nas też ponuro i mglisto..a wczoraj 26 stopni w cieniu i słońce miałam...rany, ale ta pogoda kapryśna...

w ogóle to dobry dzień miałam...mimo,ze wyjazd do kuzynki sie nie wypalił.....

Do góry